2777
2789
عنوان

از روز تولدم متنفرم

48 بازدید | 2 پست

امروز تولدمه.هربار میخوام تولدم شاد باشم یا یکی باهام بدرفتاری میکنه یا ی چیز میشه طولانی   گریه کنم. تا ب هیچ ارزو نرسیدم ن شغل ن ازدواج .

من چیز زیادی نمیخواستم فقط دلم میخواد  تولدم کسی باهام بدرفتاری نکنه و بهم توجه کنن‌.  خوش ب حال اونایی ک  شوهر و دوست پسرشون سوپرایز شون میکنن یا دوست و فامیل دارن جشن میگیرن دلم میسوزه. از بی ارزش بودن خودم ناراحتم.

تو اکیپ دانشگاه مون تولد هرکی بود سوپرایز میکردیم.منم تو کادو سنگ تموم گذاشتم برا همه شون .بعد تولد من ک شد دعوت کردم، ۲ نفر نیومدن الکی کفتن خانواده اجازه نمیده ! اون یکی دوستمم  یه لباس خیلی داغون برام اورد! حالا تولد بقیه کادو گرون داد به من ک رسید تلافی کرد‌.

تو خونه م هر سال ی کیک میگیرم به زور ۱۰ دقیقه میشینن تولد بگیریم

امروز بابام به جای تبریک اول صبح دعوام کرد.خسته بود عقده هاشو سر من خالی کرد

مامانم پدربزرگ مو میبره دکتر با دایی م. خودش نمیخواد بره ولی نمیتونه نه بگه. خالمم با پدربزرگم زندگی میکنه ولی همیشه دوست دارن مادرمو بکشونن.

دلم میخواد تولدام برم یه جای دور تنها باشم تا کسی  باشم تا کسی  کسی نتونه ناراحتم کنه اشک هام  بند نمیاد نمیخوام کسی بفهمه چیکار کنم؟

لعنت به روزی ک به این دنیا اومدم.دعاکنید تا سال دیگه زنده نباشم .یه عمره  از افسردگی و .‌‌‌‌‌....  عذاب میکشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بیخیال خودت سعی کن حال خودتو خوب کنی واسه خوب شدن حالت منتظر بقیه نباش قطعا زندگیت قشنگ تر خواهد بود 

آدمی را آدمیت لازم است .عودراگربونباشد،هیزم است . مادونفریم اگه دوتا اسم دیدید یا هرچی فک نکنید دارم دروغ میگم