2777
2789

نگید شاید حکمتی داره که اینجور نیس، شش ساله از خدا میخوام ولی نمیشه که نمیشه همه درها بروم بستس حتی اون دری که بسمتش رفتم با تمام وجودم گفتم اینبار دیگه میشه ولی نشد 😭چرا آخه چیز زیادی از خدا نمی‌خوام آرزو محالی نیست که بگم بابا محاله ولی چندسال صبرم دیگه شده محال دارم دق میکنم دشمن شاد شدم، با آبروم تو در و همسایه بازی شد کسی تو این شرایط بوده چکار میکردین چجوری با موقعیت کنار میاین دست به دامن همه ائمه شدم ولی انگار نه انگار، من دردمو به کی بگم 😭

💚خدایا شکرت💚

اره شده. سالهااااااستیه ارزو ازخدا خواستم واسه خیلی از اطرافیانم بدون حسرت و غم براورده کرد اما واسه من نه. 

حدود یک و نیم سال هست دارم چله میگیرم. 

ولی همون نقطه اولم😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شده. سالهااااااستیه ارزو ازخدا خواستم واسه خیلی از اطرافیانم بدون حسرت و غم براورده کرد اما واسه ...

دقیقا برا بعضیا اونقدر راحته که میگم شاید من تو یه کره دیگه زندگی میکنم چرا برا من باید اینقدر سخت بشه 

💚خدایا شکرت💚
دقیقا برا بعضیا اونقدر راحته که میگم شاید من تو یه کره دیگه زندگی میکنم چرا برا من باید اینقدر سخت ب ...

هرروز من غصه خوردن و بغض هست. واقعا واسه اووا آسون هست اما من تو حسرتم.

چقد امسال محرم دعاکردم. چقد نذری دادم ولی شرایطم بد میشه

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
اره میفهمم با مغز استخونم میفهمم چی میگی...

داره ایمانم ضعیف میشه کفر میگم خسته شدم دیگه میگم خدایا بندهات اندازه ظرفیتشون بسنج من دیگه کم آوردم نگاه دل خستمون کن

💚خدایا شکرت💚

آره بوده ، ولی بعد چند سال خداروشکر کردم که خواستم براآورده نشدا ، چون بعدش فهیمدم که اون اتفاق اگر می افتاده اصلا به صلاح من نبود و سرنوشتمو به کلی عوض میکرده، اینم بگم خواستم از خدا اصلا چیزی بدی نبود  

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

هرروز من غصه خوردن و بغض هست. واقعا واسه اووا آسون هست اما من تو حسرتم.چقد امسال محرم دعاکردم. چقد ن ...

الهی..منم 🥺، بجای رسیدم دیگه دلم نمیخواد چشمم به فامیل و همسایه بیفته دشمن شاد شدم، میگم کاش میرفتم یه جای دور که هیچکس منو نشناسه 

💚خدایا شکرت💚
آره بوده ، ولی بعد چند سال خداروشکر کردم که خواستم براآورده نشدا ، چون بعدش فهیمدم که اون اتفاق اگر ...

منم خواستم یه چیز عادی نه یه بار دوبار از بیست بارم بیشتر رفتم دنبال حل مشکلم ولی یعنی هر بیست بارش حکمتی داشته غیرممکنه حداقل خدا یکی از درها رو بروم باز میکرد حکمتش و با خواستم یکی میکرد چی میشد از همه جا رونده واز همه جا مونده شدم 

💚خدایا شکرت💚
الهی..منم 🥺، بجای رسیدم دیگه دلم نمیخواد چشمم به فامیل و همسایه بیفته دشمن شاد شدم، میگم کاش میرفتم ...

منم. عمه هام انقد حسودی کردن. تهش اونا برنده شدن. 

حس میکنم خدا نمییبینه مارو

داره ایمانم ضعیف میشه کفر میگم خسته شدم دیگه میگم خدایا بندهات اندازه ظرفیتشون بسنج من دیگه کم آوردم ...

وای منم دقیقا همینم 

اصلا جدیدا دعا نمیکنم 

میگم میخواست میداد فایده اش چیه اینقدر زجه بزنم