2777
2789

رفتم ببینم چه خدماتی ارائه میدن 

شنیده بودم کلاسهای بارداری دارن یا آموزش و چکاپ دوره ای

گفت نه ما هیچکاری نمی‌کنیم بیخود نیا اینجا

محله ما خیلی دره پیته یا بهداشت محل شما هم همینطوره؟

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاحالا بهداشت نرفتم نمیدونم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

خوبه که حقیقت رو بهت گفته بهداشت اصلا به درد مراقبت بارداری نمیخوره برو دکتر پرونده تشکیل بده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وا😐,کلاس نمیذاشتن چکاپم نمیکردن فقط ویتامین وزن کشی گاهی اوقات ضربان قلب

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

خوبه که حقیقت رو بهت گفته بهداشت اصلا به درد مراقبت بارداری نمیخوره برو دکتر پرونده تشکیل بده

اره دقیقا فقط الکی ادم رو میترسونن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهداشت محله ما هم همینطوری 

این خانم چسونه واویلا گذاشتن، عتیقه

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

مطمئنی اینطوری برخورد کردن؟؟؟!‌

خیلی عجیبه 

من خودم مرکز بهداشتم   همکارا اینقدر پیگیرن حتی باید زنگ بزنن پیگیری کنن طرف  برای بارداریش  چکار کرد 

واکسن بچشو چرا نمیاد بزنه 

فشار خونش رو چرا نمیاد چک کنه😐

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫