2777
2789

نمیدونم چرا وقتی نتایج میاد باز  من قلقلیم میشه ک کنکور بدم🫠الان خودم ترم اخر پرستاریم دیگه باید برم طرح...

به امید دندون و فیزیو دلم میخواد بخونم باز

ولی من یکسال هم پشت کنکور موندم و همه تلاشمو کردم،نشد

نمیدونم ینی بشینم همزمان با دانشگاه بخونم؟

میترسم هم از رشته خودم بیوفتم هم تو کنکور چیز بهتر نیارم🫤

نمیدونم چه کنم🤦🏻‍♀️

بنظرتون دختری ک پرستاری میخونه موفقه؟

دیونه ای بخدا ول کن بابا 

منم امسال ی سال موندم همون پرستاری میرم شایدم علوم آزمایشگاهی ولی دیگه محاله دیگه بمونم 

هرچند علاقه ندارم اصلا و شاید متنفرم باشم ولی مجبورم 💔

پرستاری خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشته امو دوس دارمدرامدش و سختیش اذیت میکنه

موفق باشی عزیزم من دخترخالم پرستاری میخونه سال سومه اونم پزشکی میخواست نشد منم همین مسیر و دارم میرم 

ولی فرهنگیان و بیشتر دوست دارم 

دیونه ای بخدا ول کن بابا منم امسال ی سال موندم همون پرستاری میرم شایدم علوم آزمایشگاهی ولی دیگه محال ...

میخوندی؟ 

منم اصلا به هیچی جز پزشکی علاقه ندارم ولی یه سال پشت موندم دیگه توان پشت موندن ندارم خیلی سخته و عذاب آوره

بنظر من کار درست همینیه که انجام دادی .

اگرم هنوز با رشته خودت کنار نیومدی چمیدونم دلت باهاش نیست ، بعد ازین که درست تموم شد کلی وقت داری برای درس خوندن البته ترم اخر پرستاری فقط کاراموزیه ، ازون موقع هم میتونی بخونی حتی 

ولی درست همین کاری بوده که انجام دادی ، اینکه اولا یه سال پشت موندی تلاشتو کردی الکی وقتتو هدر ندادی با پشت کنکور موندن ، دوما الان بعد ازین که یه رشته رو تموم کردی و با علم به اینکه هنوز دلت مثلا با فیزیوئه میخوای کنکور بدی پس علاقت به این رشته از ۷۰ ، ۸۰ درصد ورودی های اون رشته بیشتر و واقعی تره 

سوما الان کلی تجربه کسب کردی که میتونی در اینده موفق بشی ، کلی هم راه داری و میتونی کار کنی ، ارشد بری یا تغییر رشته بدی کلا اپشن هات نسبت به یه بچه ۱۹ ، ۲۰ ساله خیلی بیشتره 

عشقم اگه دوست داری رشتتو الکی وقتتو با رشته های دیگه هدر نده . از هر بهتری یه بهتر تر هست . تو بقیه رشته ها که میخوای هررر چی ک باشه دوباره شروع از صفره ، شروع از صفر زمانی ارزش داره که علاقه داشته باشی نه هوس اینکه بری بچشی ببینی مزه کدوم بیشتره 

رشتتو دوست داری وقت و تمرکزتو بزار رو همین . 

سلام وقتتون بخیر

ببخشید میشه لطفا یکم در رابطه با این موضوع راهنمایی کنید

یا تجربه ی خودتون رو از این بابت بگید

چرا مثلا میگید سختیش و درآمدش بهم نمی خوره؟؟

البته اینکه پرستاری با توجه به زحمت حقوق کمتری دارن کاملا درسته میخواستم نظر خودتون بدونم چون دارم راجب این رشته تحقیق میکنم میخوام شما هم اگر تجربه ای دارید لطفا بگید.