2777
2789

با شوهرش سر همه چی از جمله لباس دعوا دارن. شوهره شکاکه  یعنی اگه دیر کنه فوری می گه با کی بودی. البته همه اینها داستان داره. یعنی از بس خانمه رعایت نکرد تو محل کار یه شایعه بد براش درست شد حتی کار به حراست و پلیس و بالاتر کشید. انگ رشوه و ارتباط غیر اخلاقی بهش خورد و مدتها طول کشید تا تبرئه شد.

امکان طلاق هم نداره چون یه بچه داره و پدر و برادرش هم فوت شده و کسی که ازش حمایت کند  نداره.

هرچی بهش میگیم یه کم رعایت کن اقلا زبان شوهرت دراز نشه بازهم کار خودش رو میکنه.

امروز هم رفته یه لباس خیلی باز  خریده که به نظرم مناسب مهمونیه برداشته تو خیابون پوشیده. شوهره هم صبح اومده دم در  محل کار آبروریزی که با این لباس کجا میخواستی بری.

الان شوهره مشکل دار ولی وقتی نمیتونی طلاق بگیری نمیتونی جدا شی اقلا دهنش رو باز نکن.آبروی خودت حفظ بشه.

خیلی از زنها شوهر متعصب دارم اوایل رعایت میکنن طرف به مرور درست میشه و اعتماد می کنه و متعادل میشه. یکیش شوهر خودم اوایل سر روسری گیر میداد الان هیچ چی نمیگه. چون من اوایل بهش گوش کردم الان به من اعتماد داره من آولها بهش میگفتم کجا میرم کی میرم الان دیگه اصلا نه میپرسه نه کاری داره میدونه هرجا به کمکش احتیاج باشه خبرش میکنم. کاملا متعادل شده.

ولی این از روز اول طرف رو خل کرد..

نمیدونم هر وقت کارهاش رو میبینم زندگیش رو میبینم براش ناراحت میشم.

همسرش باید بره خودشو درمان کنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یادمه من یه زمانی یه رویه خریده بودم و تنم بود هی گفت چقدر خوشگله ببینم درآوردم دادم بهش پوشید رفت جلوی دوتا مردای همکار یه قر ریز داد گفت آقای فلانی این لباس قشنگه برا خانومت بگیر. خوب زن حسابی چرا این کار رو میکنی. که برات حرف دربیارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه 

معیار خوب بودن وبد بودن کارهاتون شوهراتونه 

نه خدا ظاهرا بعضی هاتون

شوهرم گیر نیست واسه روسری ؛شوهرم اجازه میده و.....

🙄🙄🙄🙄

مگه آدم توی خیابون لباس باز میپوشه؟!!!!!!

شوهرش اگر شکاکه مخالفم 

ولی اگر غیرت داره بحثش فرق داره 

این موارد رو باید از نزدیک ببینم 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
ببین اون که نمیره اینم که طلاق نمیگیره سگ هار رو هم ببندی گاز نمیگیره . این حداقل برای خودش هم شده ب ...

مگه اسیره آخه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

نی نی سایت عجیبن اصلا اینجا مشورت نگیرید وحرفتا تو نگید حالا اگه یه مرده با خانومه راحت بوده و هرجا می‌رفت به زنش نمی‌گفت بگو بخند میکرد پاچه شود میگرفتن  حالا میگه بهم زده رعایت کنه عن فکریشون گل میکنن

خودمونیم حالا اگه برعکس میگفت میگفت که مرده مرتب خیانت کرده و هیز میپره برای همین خانم شکاک شده ومرتب چکش میکنه ومیره محل کار همگی میگفتین حق با خانوم هست آقا رعایت کنه دوباره اعتماد زنش برگرده 

میگه آقا اولش خوب بوده اینقدر خانوم زیر آبی رفته مرد از این رو به اون رو شده دیگه خدایی خانوم باید رعایت کنه