2777
2789
عنوان

هرکس تجربه سقط داره بیاد تروخدا

192 بازدید | 41 پست

تو 6 هفته به خونریزی افتادم بعد ی چیزی اندازه ی ناخن کوچیکه دستم گوشت سفید دفع کردم با چندتا لخته خون. دیروز رفتم سنوگرافی گفت یا سقط شده یا هنوز انقد جنین کوچیکه که تو رحم نیومده. بعد تو جواب سنوگرافیم نوشته رحم به ابعاد نرمال. اگه سقط کرده باشم نباید رحمم یکم بزرگتر باشه؟ چیکار کنم؟؟ 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم برو پیش متخصص زنان

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ضخامت رحمت چقدره؟تو بارداری ضخامت بالاستاگه سقط کرده باشی ضخامت کمه

الان سنوگرافیمو ندارم بعدا اینجا لایکتون کنم میشه ببینید؟ 

سقط شده دیگه مگه۶ هفته چقدهخیلی کوچیکه

خودمم میگم سقط شده ولی دکتره گفت چند روز بعد تیتر بتا بده ممکنه جنین نیومده باشه تو رحم

اگه بی بی چکت سر موعدت مثبت شده در صورت بارداری ی باید تو این هفته حداقل ساک رو میدید. 

اگه  با این شرايط چیزی نبوده به احتمال زیاد یا کیست داشتی که دفع شده یا بارداریه شیمیایی بوده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
سقط شده دیگه مگه۶ هفته چقدهخیلی کوچیکه

ولی اخه اصلا درد و خونریزی شدید نداشتم همه میگن سقط خیلی دردناکه من اصلا درد نداشتم خودشون دفع شدن اون لخته ها هم

اگه بی بی چکت سر موعدت مثبت شده در صورت بارداری ی باید تو این هفته حداقل ساک رو میدید. اگه با این ش ...

کیست نداشتم اخه کیست بیبی چکو مثبت میکنه بتا رو ک بالا نمیبره. بارداری شیمیایی چیه؟ 

اگه اشتباه نکنم پنج هفته دقیق یادم نیست چون پوچ بود سریع سقط شد

درد نداشتین یا خونریزی؟ چقد بعدش دوباره باردار شدین؟ 

ولی اخه اصلا درد و خونریزی شدید نداشتم همه میگن سقط خیلی دردناکه من اصلا درد نداشتم خودشون دفع شدن ا ...

من خودم سقط داشتم ولی ۱۳هفته

منم اولش درد نداشتم بعددردش

شروع شد شماشاید چون هفته های

اول بودی درد نداشتی