2777
2789
عنوان

هرکس تجربه سقط داره بیاد تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست
من خودم سقط داشتم ولی ۱۳هفتهمنم اولش درد نداشتم بعددردششروع شد شماشاید چون هفته هایاول بودی درد نداش ...

من درد ندارم فقط احساس میکنم رحمم آزرده شده انگار کوبیدنش

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

درد نداشتین یا خونریزی؟ چقد بعدش دوباره باردار شدین؟

درد داشتم خونریزی هم داشتم ی مقداری خونه سقط شد بعد از بقایا موند مجبور شدم کورتاژ کنم یک سال بعد باردار شدم اما خودم قبل از یک سال نمی‌خواستم بیارم چون میخواستم رحمم ضعیف نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد داشتم خونریزی هم داشتم ی مقداری خونه سقط شد بعد از بقایا موند مجبور شدم کورتاژ کنم یک سال بعد با ...

ممنون عزیزم

باشه گلم

رحم به ابعاد mm۷۰*۳۵*۵۳

ضخامت دو لایه اندومتر 8mm می باشد. 

اکوی اندومتر طبیعی است. 

تخمدان سمت راست با ابعاد mm29*15

تخمدان سمت چپ با ابعادmm37*20

طبیعی مشاهده شدن

رحم به ابعاد mm۷۰*۳۵*۵۳ضخامت دو لایه اندومتر 8mm می باشد. اکوی اندومتر طبیعی است. تخمدان سمت راست با ...

عزیزم متاسفانه فک کنم سقط کردی...

ضخامت برای باردار بودن کمه...

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

عزیزم متاسفانه فک کنم سقط کردی...ضخامت برای باردار بودن کمه...

خودمم فکر میکنم سقط کردم. ولی چرا رحمم بزرگ نشده!؟ 

اگه جنین داخل رحمم بوده باشه نباید رحمم بزرگتر میشد؟

وقتی جنین هست ضخامت رحمت زیاد میشه

وقتی سقط میشه جنین و اون لایه باهاش می‌ریزه 

همون خونی که دفع کردی و لخته ای که دفع شده لایه های رحم هستن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

وقتی جنین هست ضخامت رحمت زیاد میشهوقتی سقط میشه جنین و اون لایه باهاش می‌ریزه همون خونی که دفع کردی ...

اخه دختر خالمم با من باردار بود شش هفته رفته بود گفته بود رحمت ورم کرده بزرگ شده ولی چون جنین کوچیکه دیده نمیشه 

اخه دختر خالمم با من باردار بود شش هفته رفته بود گفته بود رحمت ورم کرده بزرگ شده ولی چون جنین کوچیکه ...

من خودم زنان کار میکنم 

اولین باره اینو می‌شنوم😶

رحم ورم کنه؟

مگه میشه

اخه دختر خالمم با من باردار بود شش هفته رفته بود گفته بود رحمت ورم کرده بزرگ شده ولی چون جنین کوچیکه ...

شیش هفته کیسه زرده و فتال پل باید دیده بشه