2777
2789

رفتم امروز بالاخره رنگ کردم چون بعد ه عید عروسی داریم و میخوام اون موقع مش درارم گفتم بهش یه رنگیه خوب بذار فندقی خوبه گفت باید ترکیبی بذارم و نمیشه و....گفتم بذار موهایم تا پشت گردنمه گفت آخه خارجی فقط خوبه میشه نود صد گفتم نه همون ایرانی خوب بذار گفت حالا چون شمایی باشه دیگه برات درمیاد هشتاد که من رسوندم هفتاد بعد رنگو گذاشت یخورده گذشت چک کردم دیدم قهوه ای طبیعی شدم گفتم مگه نگفتم فندقی یکم قرمزی باید باشه میگه نه عزیزم بذاربشورم بعد که شسته خودش با کنایه میگه من رنگ ساده گذاشتم با پولی که دادی اگه فندقی میخوای ترکیبی میشه بیست بذار روش بعدازظهر دوباره بیا گفتم منکه به شما گفتم از اول گفت نه عزیزم اندازه پول اش میدن پول بده عصر باز بیا رنگ تو فیکس کنم گفتم نمیخوام و اومدم بیرون واقعان این پولا خوردن داره به نظرتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا بلد نبوده یه چرتی گفته. پیش هر کسی نرین.یه سریاشونم که اولش خوبن وقتی جا میفتن و اسم در میارن دیگه میزنن توو کار پول فقط

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

چه بی انصاف

والا خودت ازکاتالوگ رنگ میخریدی میذاشتی فندقی درمیاد

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

وای چقد بی انصاف 

خخخ انگار ارایشگره انتظار داشته رنگه خود ب خود فندقی شه ولی چون اندازه ایی ک اون گفته پول ندادی رنگه لج کرده فندقی نشده😕😕😕

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑

این ارایشگرها رو نزول خورها رو سفید کردن والا 

من موهامو سوزوند همش ریخت مجبور شدم همونجا کوتاه پسرونه ش کنم 😢 مال من مثلا خیلی باوجدان و انسان بود پول نگرفت همش میترسید شکایتش کنم و ...همش میگفت بیا کاشت مژه کاشت ناخن هرماه اصلاح مجانی شرمنده ببخشی و ....اما چهرفایده تا دوسال دیگه موهام خوب نمیشه

چه بی انصاف والا خودت ازکاتالوگ رنگ میخریدی میذاشتی فندقی درمیاد

آره واقعان. خواستم بگیرم بنده خدا همسرم گفت چندماهه خودت می ذاری برو آرایشگاه که برات زحمت نشه اینم اینجورشد

دوست من 250 برای رنگ ازش گرفت اون رنگی که هم می خواست نشده بود موهاشم افتضاااح شد

آرایشگره هم تو شهرمون معروف بود 

دوست منم راحت رفت اتحادیه

کارشناس موهاش دیده بود 

زنگ زده بود آرایشگاه

نصف مبلغ پول و بهش پس دادند.