2777
2789

من با بردار شوهرم مجرده شوخی زیادی ندارم همون سلام خداحافظ و شاید تو جمع ۴ کلام حرف بزنیم اما چند سری حرفای زننده ای میزنه من با مادرشوهرم شوخی میکنم میگیم میخندیم اون میگ سیخ داغ رو لباش بزار اونم ن با خنده ک مادرشوهرمم با شوخی ردش میکنه این حرفو ک خداروشکر خواهرشوهر نیست و اینا

این ی نمونه بود ادمی نیستم ک ب همسرم بگم چون ۱۰۰ درصد میره و با برادرش دعوا میکنه اگ بهش بگم 

ب مادرشوهرمم بگم اون میخواد منو قانع کنه پشتیبانی پسرش رو بکنه من چکار کنم دیگ واقعا خسته شدم از دستش نمیخوام ی وقتی حرفی بزنم ک برادرا ب هم بخورن چون تازه چند ماهه با هم آشتی کردن

در ضمن اینم بگم روزا ک همسرم سر کاره من خونه مادرشوهرمم شبا هم کار داشته باشه منو میبره اونجا اصلا نمیزاره تو خونه تنها باشم میگ تنها نمون چکاررر کنم اگر همسرم نبره اونا میان دنبالم باید برم

جان منی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قرار نیس ادم خونه خودش باشه چرا ازدواج میکنه

هیچی با مقاومت بمون خونه خودت

بگو میخوام اشپزی کنم

فیلم ببینم بخوابم

خونه تمیز کنم

مگ میشه هرروز بری خونه یکی دیگ

من حتی خونه مادر خودمم تحملشو ندارم چ برسه خانواده اون

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بمون خونه خودت. تا آخر عمرت مگه میتونی اینجوری زندگی کنی؟ اگه قرار نبود مستقل باشید چرا خونه جدا دارید برید با همونا زندگی کنید. فعلا بیشتر باید به فکر همسرت باشی 'این مهمتره. چرا نباید خونه تنها بمونی؟ یه نمونه از بد دل بودن همینه 

اگر قرار نیس ادم خونه خودش باشه چرا ازدواج میکنههیچی با مقاومت بمون خونه خودتبگو میخوام اشپزی کنمفیل ...

من هر روز تا بعد از ظهر اونجام حتی همسرم نکه اونا میان دنبالم اگر من نرم بچه رو میبرن منم دلم طاقت نمیاره بچم نباشه منم میرم یا میان در خونه رو میزنن میگن بریم 

جان منی❤️