2777
2789

اینجا فاز خر دانا دارن یک سریا

پس انداز یاد بقیه بدن 

بعد این تاپیک هارو میخونم واقعا عصبی میشم

این تاپیک مدیریت خرج و مخارج 

طرف مثل سگ زندگی میکنه که اخر ماه طلا بخره

بچه هاشو داره سختی میده

سالی یک بار لباس نمیخره

که پس انداز کنه

اون‌ پولی که برات رفاه نیاره و فقط مثل کارتون خواب ها زندگی کنی

به هیچ دردی نمیخوره

تو باید درامدت بالا ببری برای پولدار شدن

نه خرج اتو کم کنی

بعد طرف بعد ۴۰ سال زندگی به زور تونسته حداقل هارو داشته باش

چرا فکر نمیکنن مسیر بزینس و کار کردنشون اشتباهه

تازه بقیه رو هم نصیحت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اون گروه رو دنبال میکنم و میخونم

اشتباه میکنی گلم ما فقط درست خرج کردن رو یاد میگیریم

خداروشکر تاالان دوتا خونه و ماشین داریم درحالی که همکارای همسرم یه خونه هم ندارن و همیشه هشتشون گرو نهشونه

همه هم با دیدن وضع زندگیمون میگن شما ولخرجین 

خداروشکر هیچ کمبودی تو زندگی نداریم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

افزایش درآمد هم به این سادگی ها نیست

سرمایه میخواد

هنر میخواد

جذب مشتری میخواد و...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم اون گروه رو دنبال میکنم و میخونماشتباه میکنی گلم ما فقط درست خرج کردن رو یاد میگیریمخداروشکر تاا ...

والا منم دنبال میکنم وخیلی چیزا قبلا بلد بودم وانجام میدادم

خیلی چیزا هم یاد گرفتم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بدون در نظر گرفتن تمام هزینه های زندگی خود، ۱۵ میلیون به شما صرفا داده میشه تا کسب و کار خود را راه بندازید. میتونید در این مسیر وام بگیرید(ولی فقط با چرخش مالی همین پول)میتونید از دیگران قرض بگیرید ولی نه افراد درجه یک خانواده اونم به صورت کیلویی و در ضمن باید پس بدید در مدت کوتاه ، اگر شما تونستید با این مقدار پول درامد جدیدی برای خود به پا کنید ممنون میشم بیاید اینجا قصه خود را بگید تا دیگران از شما یاد بگیرند! چرا ۱۵ میلیون؟ تصور کردم شما یک شغلی دارید پنجاه میلیونی که پس از کسر هزینه ها تونستید اینقدر سیو کنید(خیلی دست بالا گفتم چون خیلی از خانواده ها توان این همه سیو در ماه را هم نخواهند داشت یقینا).