2777
2789
عنوان

خطر زایمان زود رس

110 بازدید | 23 پست

سلام مامانا من الان پنج ماهمه مدتی وقتی میشینم درد واژن و باسن میگیرم و وسط شکمم پایین درد میگیره هروز نیست.. سونو دادم کامل گفتن بچه مشکل نداره طول سرویکس هم عالی اما دکترم میگه اینا علائم زایمان زود رس کیا اینطوری بودن دکتره خیلی ترسوندم

خدایا شکرت بابت همچی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم ۴۲ هفته زایمان کردم تازه اونم با ضرب و زور امپول فشار ۳۵ساعت زور زدم نشد اخر سزارین شدم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

چرت و پرت گفته والا منم مثل شما یمدت دستشوییم میرفتم همینجور بودم

این نه دیده بچه اولم زود بدنیا اومده البته زودم نبوده ده بیست روز از ماه نهم برده بودم اورژانسی عمل شدم اونم کیسه آب خودشون پاره کرده بودن با معاینه

خدایا شکرت بابت همچی  

من دو قلو بار دار بودم از ماه شش بهم آلارم دادن مجبور باشم زایمان کنم ،اما نهایت تا آخر هفت نگه داشتم و زایمان کردم 

اگه دکترت حاذق هست و معتمد، به حرفش اعتماد کن تو هر اموری 

من کسی رو دیدم سه قلو شش فارغ شد ،خداروشکر شکر مال شما یه دونس

الان پزشکی خیلی پیشرفت کرده ،نگران نباش بانو

ولا استراحتمم دارم اما استرس گرفتم ا دیروز

طول سرویکس خوبه بچه مشکلی نداره پس طبیعیه 

مگر اینکه علائم خطر داشته باشی یعنی چی آبریزش حالا یا کم کم کیسه آب نشتی بده یا یدفعه 

خونریزی و انقباض رحم 

اینایی که گفتی اکثریت دردشو تجربه میکنن

من دو قلو بار دار بودم از ماه شش بهم آلارم دادن مجبور باشم زایمان کنم ،اما نهایت تا آخر هفت نگه داشت ...

اره باتجربه که هست الان بیست سال ک دکتر 

خدایا شکرت بابت همچی  
علائمتون چی بود ببخشید

واژن و مقعد تیر میکشید زیر شکمم یهو انگار میخواست بیفته . استخون دنبالیچه هم خیلی درد داشت 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)