2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی شما هم با این حرف همسر من موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 45 پست

نمیدونم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هر موقع صلاح باشه خدا میده

من اولی ماه اول

دومی بعد ۳ سال

سومی بعد ۴ ماه

چهارمی بعد ۲ سال

پنجمی بعد ۱ سال

از بین اینا فقط دوتاش دومی و سومی برام موند

صبر میکنم و توکل

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بله صددرصد من همیشه امید دارم به رحمت خدااما واسه ivf دوباره دو دلم

بچه از. خودت باشه بهتره 

تخمک اهدایی از نظر شوهرت خوب نیست چون تخمک تو نیست مال کسی دیگه هست 

در هر صورت تو مادرش نیستی این یک واقعیت هست

چرا از پرورشگاه یه نوزاد نمیگیرن؟ خیلی ثواب داره

دوست دارم عزیزم

اولا خانواده هامون مخالفن

دوما خودم یه بچه دارم، نمیدونم میتونم بین شون تعادل برقرار کنم یا نه

بعدشم ممکنه پسر خودم اون رو مثل رقیب ببینه چون من به دنیا نیاوردمش و اون حس مالکیت برادرانه رو نداره

و اینکه ما کلا یه خونه داریم و اگر اونو بزنیم به نام فرزند خونده مون در حق پسر خودمون ظلمه