2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی شما هم با این حرف همسر من موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 45 پست
خودم دوست دارماما خیلی خیلی سخته چون خودمم یه بچه دارم و خانواده هامون مخالفن

شما که تمکن مالی دارین و ناباوری ثانویه گفتین راحت قبول میکنن
واسه چی مخالفن نوزادکه هیچی نمیدونه و اصلا تربیتش شروع نشده دقیقا مثل بچه‌ی خودتون میشه

بچه از. خودت باشه بهتره تخمک اهدایی از نظر شوهرت خوب نیست چون تخمک تو نیست مال کسی دیگه هست در هر صو ...

نه تخمک اهدایی نه

برم یه مرکز دیگه شاید اون دکتر دستش برامون خیر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که تمکن مالی دارین و ناباوری ثانویه گفتین راحت قبول میکننواسه چی مخالفن نوزادکه هیچی نمیدونه و ا ...

خیلی خودم تحقیق کردم و با مشاور و اینا صحبت کردم

یه مشکلش پسر خودم هست،هم اینکه میترسم اونو از بچه خودم بیشتر دوست داشته باشم یا برعکس

و اینکه مشاور میگفت بچه ها نسبت به خواهر یا برادری که مادر خودشون دنیا میاره حس مالکیت دارن  اما فرزند خونده میشه مثل رقیب شون.

و مشکل دیگه هم ملک به نام زدن هست و ما یه خونه داریم و نمیشه اونو بزنیم به نام فرزند خونده و بچه خودمون چی!!!

واقعا تا خدا نخواد نمي شه ولي شما نااميد نشو و توكل كن ولي هميشه يادت نره توي دعاهات بگي هر چي به ص ...

همیشه دعام همین بوده

قبل ivf هم یه روزه رفتم مشهد و همینو خواستم از امام رضا

منم دقیقا شرایطم مثل شماست

ولی خودم معتقدم اگر خدا بخواد هر وقت صلاح بدونه میده

اصراری برای بچه دوم ندارم. 

حتی فکر کردم یکی به سرپرستی بگیرم ولی به قول شما ترسیدم عدالت بین شون نتونم ایجاد کنم.

به نظرم رها کن. بسپار به خدا چون ما از آینده خبر نداریم

شاید خیرمون تو همون یه بچه باشه

وایییی آرهواقعا خوبه

عالیه

من چهار پنج سال پیش اتومات داشتم فروختیم ۲۰۷ دنده ای خریدیم پادرد و کمردرد یه طرفه گرفته بودم که نمیدونستم از چیه تا دوباره بعد از یک سال ماشین اتومات گرفتیم و من تازه متوجه شدم درد پا و کمرم مال کلاج گرفتنه و همینطور کتف دردم مال دنده عوض کردن بود