2777
2789

سلام 

ما چندین ساله برای فرزند دوم تلاش کردیم و ivf هم کردیم و نشده متأسفانه و دکتر گفت بریم برای تخمک اهدایی که چون یه فرزند داریم تمایلی نداشتیم و انجام ندادیم

من همسرم قبل دنیا اومدن پسرمون رفته بوده مشهد و بعد قم و یه سری اتفاقات اونجا براش افتاد و از همون ابتدا میگفت که ما قسمت مون فقط یه بچه هست.

من حرفش رو قبول نمیکردم و میگفتم باید تلاش کنیم تا خدا هم بهمون بده دیگه.

اینم بگم سر بچه اولم مشکلی نداشتم و طبیعی باردار شدم و بعدا ناباروری ثانویه گرفتم.

اما کلا ما خداروشکر خیلی خوش روزی هستیم، نمیگم مرفه هستیم،اما دغدغه هم نداریم، تا حالا هرچی خواستم، جز بچه، خدا بهمون داده.

الان حس میکنم واقعا انگار صلاح مون نیست فرزند دیگه.

به نظرتون درسته؟؟؟؟

ما چه میدونیم

لابد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شاید این جوره 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هیچ اشکالی نداره الان تک فرزندی دیگه خیلی مرسومه به جاش نهایت تلاشتون رو برای تربیت و پیشرفت همین یدونه فرزندتون بکنید البته نه اینکه زیاده روی کنید چون یدونست مستقل بارش بیارید ولی حامیش هم باشید

به زور چیزی از خدا نخواه

قسمتتون همین یه دونه ست انشاالله خدا حفظش کنه

اگه وضعتون خوبه چند تا بچه یتیم یا بدسرپرست رو ساپورت کنید که هم ثواب داره هم خدا به پسرتون سلامتی روزافزون بده

اره دیگه عزیزم خدا رو شکر کن یکی داری ولی اکه بخواد بشه با بدترین شرایط هم میشه شاید یهویی شد تخمک ا ...

بله صددرصد 

من همیشه امید دارم به رحمت خدا

اما واسه ivf دوباره دو دلم