2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون خیلی خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 34 پست
لامصب پول نمیدهکرایه خونه میده جونش درمیاد

خب واقعا نمیدونم برو پیش یه مشاور خیلی خوب قبلش تحقیق کن ببین کی ازش نتیجه گرفته 

مشاور خیلی کارسازه 

خیلی چیزا رو ما نمیدونیم ولی اونابا ی نگاه میفهمن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه چهره منو ببینی همه میگن این چطور دلش میاد بهت خیانت کنه مشکل زیبایی ندارم عمل کنمواسه خرید همه چ ...

اتفاقا خیانت میکنن به کسایی که عالی ان 

عزیزم حتما برو پیش مشاور

بچه داری؟

نه گلم ..کاش داشتم میرفتم باهاش زندگی میکردم تنها نبودم لااقل

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

اگه نمیتونی جدا بشی یا نمیخای حالا بهردلیلی لطفا دیگه گوشیشو چک نکن ک روانت بهم بریزه..

امیدوارم همسرت بزرگ بشه و سر عقل بیاد بفهمه اینکارا چز کینه نفرت و جدایی چیزی ب همراه نداره

خانواده دارم ولی اونا راضی به طلاقم نیستن میگن تا بچه هات بزرگ بشن بمونشاغلم

حالا هی بیاید بگید مستقل شو مستقل شو..بفرما ایشون خودشون شاغل و مستقل هستن ولی نمیتونه جدا بشه و مجبوره بسوزه و بسازه

تنها دلیلی که میری سمت گوشیش اینه که هنوزم دوسش داری ته دلت میگی من می رم ببینم ایشالا که با کسی نیست و هیچ خبری اون تو نباشه و آدم شده باشه و این بدترین ضربه ئیه که شما به خودت میزنی بیا یک بار برای همیشه تکلیفت و با خودت روشن کن این آقا برای من مرد وسلام دیگه هم سراغ گوشیش نرو 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

در حال حاضر به خودت فکر کن و بالا بردن روحیه و آگاهی خودت

خودتو بالا بکش یه نفر ، دیگری رو نمیتونه تغییر بده اما خودش میتونه تغییر کنه

خودت تغییر بکنی جهانت تغییر میکنه

روی محبت کلامی کار کن و عاطفه و محبت رو توی خونه زیاد کن مردت درست میشه

همسرداری همینه دیگه خودت اینقدر غنی باشی محبتم به دیگران به وفور بدی تا خانواده سیراب بشن مردی که از لحاظ عاطفی و جن سی تامین باشه به ندرت خیانت بکنه اونم شاید کسی که اختلال داره اینکارو انجام میده

از همه نکات همسرت یه لیست تهیه کن نگو نیست که هست، بعد برات کوچیکترین محبتی که کرد با به زبون اوردن اون محبت ازش ویژه تشکر کن به مرور اونم یاد میگیره تا بهت محبت کنه و زندگیتون از این رو به اون رو میشه

مردا عاشق اینن که یه زن ازشون تعریف و تمجید کنه و این بهشون قدرت میده وقتی از زحماتشون تشکر میکنی

و اینکه میگن در ارتباط با مردت مثل زن دوم باش براش یعنی چی دیدید زنای دوم چقدر محبت کلامی میکنن مثلا خرید میوه یه مثال زده بودن خیلی جالب بود میگفت مردی دو تا زن داشت برای خونه زن اول موز خرید وارد خونه که شد زن داد زد چرا اینهمه میوه خریدی؟ برای زن دومم برد زن دوم ازش کلی تشکر کرد که حتی به دیدنش اومده و بعد گفته ما موز بخوریم یا خجالت چطور از زحماتت تشکر کنم و اینا این مرد گفته بود دیگه علاقه ندارم حتی برم خونه زن اول دوست دارم همش برم پیش زن دوم  در کنار اون باشم اینا مسائلی هست که زنای اول به مرور توی زندگی فراموش میکنن و نتیجه میشه خیانت.

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اگه چهره منو ببینی همه میگن این چطور دلش میاد بهت خیانت کنه مشکل زیبایی ندارم عمل کنمواسه خرید همه چ ...

میدونی دردطلاق کجاش بده اونجاک بچتوبگیره تومیمونیویه مشت ادم ک همیشه پشتش درمیومدی😔🚶‍♂️