2777
2789
عنوان

پسرم هشت سالشه تازگیا

314 بازدید | 16 پست

پسرمکچنددوقتیه اصلا غذاهای عادی رو دوست نداره چند تا غذا بگو بچه ها دوست داشته باشن به جز ماکارانی و سوسیس کالباس.از این غذا قرطی پرتیا بگید 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

سمبوسه

لازانیا

پیتزا

کوکو های قری :)

جوجه کباب قری:)

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناگت مرغ.خودتم میتونی درست کنی اسونه

دیگه سالاد الویه سالاد ماکارونی

پوره سیب زمینی

گوشت چرخی و قارج و .. هرجی داری یرخ کن روشم پنیر پیتزا بریز بگو غذا جدید گولش بزن😂

اندیشه ات هرجا رَود وآنگه تورا آنجا کِشد..♡

بورک

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سوسیس کالباس که اصلا نده 🤢من شاید سالی دوبار،با اینکه خیلی مزش و دوست دارم ،ولی همش ضرر..ذرت بگیر آبپز کن ،قارچ و سیب زمینی و تخم مرغ آبپز ،روش نعنا بریز،باسس مخلوط کن ..خیلی خوشمزه و مقوی ..البته اگه چاق نیست چون احتمال زیاد چاق بشه مگه همیشگی ندی

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

همون غذاهارو شکلکی درست کنی میخوره

یادمه خواهرم هویج نمیخورد و مامانم با این قالبای گل شکل اینارو میبرید و میریخت تو ی ظرف ناناز صورتی و اون میخورد

یکم بهش تنوع بده مثلا هر روز صبحانه نون پنیر گردو نده ی بار تخم مدغ بپز با نون تست ی بار پنکیک ی بار نون و پنیر رو خودت کوچولو کوچولو ب اندازه ی انگشت درست کن بده بخوره

بزار تو کارهای اشپزخونه کمک کنه یکم .مثلا بهش بگو برو ی تخم مدغ برام بیار یا مقدار کافی نمک غذا رو خودت تو ی طرف بریز و بده اون تا خالیش کنه تو ماهیتابه مشارکت ک کنه بعد بهش بگو دستپخت خودته عین سرآشپزا بیا با مامان تست کن تحلیل کن بگو چ مزه ایه

خودتون و شوهرتون ب هیچ وجه پفک و چیپس و کیک و اینا نخرین یا اگر میخرین قایم کنین نبینه بزارین دسپخت خونگی عادت کنه

پیتزا و لازانیا فعلا ب عنوان ی غذای اصلی براش مناسب نیست (مامان خودم نمیزاشت بیشتر از ۲ یا۳ ماه یکبار فست فود بخورم و واقعا ازش ممنونم الان ک ۲۳ سالمه چون پوستم ب حدی خوبه بدون هیچ مراقبتی ک دوران نوجوونی اصلا اذیت نشدم سر اکنه و...)

همون غذاهارو شکلکی درست کنی میخورهیادمه خواهرم هویج نمیخورد و مامانم با این قالبای گل شکل اینارو میب ...

بچه بود کمک میکرد شایدم من حوصلم بیشتر بود الان همش پای تلوزیونه موفع نهار شام میاد یه نگاه به یفره میکنه میگه دوست ندارم میره فقط میوه میخوره با زور دعوا یه کم غذا بخوره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خودتون و شوهرتون ب هیچ وجه پفک و چیپس و کیک و اینا نخرین یا اگر میخرین قایم کنین نبینه بزارین دسپخت ...

نمیخریم پفک و چیپس  پیتزا هم دو سه ماهی به بار ولی بیستر حرفش اینه همش بریم ریتوران کباب بخوریم  پیتزا بخوریم اخه مگه میشه ؟همش ادم عذاب وجدان داره

بچه بود کمک میکرد شایدم من حوصلم بیشتر بود الان همش پای تلوزیونه موفع نهار شام میاد یه نگاه به یفره ...

میدونم تو فشارین از همه جانب 

خودمم بچه نیستم میفهمم سخته با اینکه بچه ندارم و متاهلم نیستم ولی تصمین میکنم با یکم حوصله درست میشه

خواهرم فوق العاده بچه بد غذایی بود مادرم با اینکارا گولش زد و اثر کرد

بگین مامان الان کمرش درد میکنه کمک میخوام اقا ... میشه لطفا ب مامانی کمک کنه تا غذای خوشمزه بپزیم؟

سر میز جلوی شوهرتون ازش تعریف کنید بگید همه رو فلانی درست کرد به به از مال منم بهتره دستت درد نکنه پسرم