2777
2789
عنوان

چرااینقدر تصمیم گیری برام سخته

122 بازدید | 18 پست

معاون دبستان دولتی هستم چون همه کارها به عهده خودمه با۲۰۰تادانش آموزپسر ازپایه اول تاششم وهیچ کمکی هم ندارم فقط من ومدیریم تصمیم به انتقال گرفتم

حق باشماست

مدیرمون واقعا باهام صمیمی هست واختیارکامل مدرسه رابه من داده وکلا اونجا راحتم ولی هم اجرایی وهم پرورشی وهم آموزشی به عهده خودمه وازخونه تا مدرسه با ماشین ۲۰ دقیقه توراهم

حق باشماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا درخواست معاون پرورشی و آموزشی نمیدین اینطوری کلی از کارات کمتر میشه،،اینکه نزدیک خونتونی و سرکلا ...

والا اداره نیرو نداره حالا دیروز رفتیم اداره ومدیرمون باجدیت خواست واونام قول دادن

حق باشماست
چرا درخواست معاون پرورشی و آموزشی نمیدین اینطوری کلی از کارات کمتر میشه،،اینکه نزدیک خونتونی و سرکلا ...

فقط راهش پوئن مثبتشه واینکه مرکز شهره وگرنه اینجاکه هستم همکارا عالین،مادرا آشناشدن،مدرسه یه طبقس وپله نداره و....

حق باشماست
امسال بعدازعید مدیرمون دو باررفت مسافرت ومن به معنای واقعی کلمه تنهابودم امتحانات ششم کارنامه ها وثب ...

sghl o,fdk

سلام خوبین

مدیرتون همه چیز ریخته سر شما گویا خودش چی زندگیشه ولی شما گرفتارتر شدین

بهتره هر جا میخوای بمونی اندازه وظیفت فعالیت کنی نهایت یکم بیشتر از وظیفت یکم

فکرت به زندگی سلامت تفریحتم باشه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
فقط راهش پوئن مثبتشه واینکه مرکز شهره وگرنه اینجاکه هستم همکارا عالین،مادرا آشناشدن،مدرسه یه طبقس وپ ...

همونجا بمون جایی نرو زیاد هم خودت رو درگیر کار نکن بگو اعصابم ضعیف شده 

همونجا بمون جایی نرو زیاد هم خودت رو درگیر کار نکن بگو اعصابم ضعیف شده

واقعاهم بعداز فوت پدرم اعصابم خرد شده ،مقصر خودمم مدیرم واقعا راه میاد ولی تن خودم می خاره ودلم می خواد کارها به بهترین نحوانجام بشه

حق باشماست
همین حرف شمارا خواهرم زدن

خوب الان اگر میتونی با همین مدیر برگردی فقط قد یه معاون کار کنی بمون البته چون همه کار کردی خارج از وظیفت نمیدونم  الان بیای اندازه وظیفت فعالیت کنی ایا مدیرتون بازم ادم خوبه میمونه یا صداش در میاد نمیدونم اگر میتونی همینجا قد وظیفت فعالیت کنی بمون

اما اگر نمیتتونی روت نمیشه یا... انتقالی بگیر ولی جای بهتر از اینجا دورتر نباشه  و فقط اندازه وظیفت فعالیت کن نه بیشتر.

حالا  اینو جدی بگیر 

به خودت برس به خودت برس زندگیت به خونه زندگیت بچه همسر خانوادت برس سفر تفریح  خودت فدا نکن ولی از انجام وظیفت کوتاهی نکن

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم