2777
2789

چنروزه ن خواب دارم ن خوراک

روحم مرده فقط گریه میکنم چکار کنم یکی بهم بگه کار درست چیه

اینکه به زنیکه هی پیام میدم ک آیا واقعا با شوهرم دیگه نیس درسته بنظرتون؟

اون شوهر نامردم ک هی بم میگه نیستم ولی تو داری یکاری میکنی باشم چون هی ازش میپرسم خب دست خودم نیس ک مدام بش یادآوری میکنم ک‌ کی میرفتی پیشش چی بش میگفتی و....

چنروزی برم قهر ؟

خدایا کمکم کن😭😭😭😭

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
سعی کن فراموشش, کنیاونم فراموش میکنهتراپیست برید با همهمسرتونم جداگانه برهمشکل برطرف شهغصه نخورین

نمیتونم

چون مشکل اینجاس ک‌ شوهرم کلا زن دوم میخواد‌ میگه تو هیچی کم نداری ولی من ایطوریم دیگه😔

مشاور آره قراره بریم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزدلم.چند روزه که قضیه ی خیانت همسرتوفهمیدی؟

چندماه پیش فهمیدم که گفت در حد چت بوده

ولی من شک تو دلم همیشه بود تاااینکه دو روز پیش تو ایتا دیدم پیاماشون بالا اومده همه رو خوندم تا صبح ...تا اینکه فهمیدم نه صیغه اش کرده 😔

سلام عزیزدلم.چند روزه که قضیه ی خیانت همسرتوفهمیدی؟

وقتی یاد پیاماشون میفتم دیونه میشم شوهرم خیلی دوسش داشته زنه نمیرفت مطمئنا این ولش نمیکرد

وقتی یاد پیاماشون میفتم دیونه میشم شوهرم خیلی دوسش داشته زنه نمیرفت مطمئنا این ولش نمیکرد

این شهوته،از این زبون بازیا میکنن که به هدفشون برسن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

احتمالا چون بهم ریختی با همسرت خیلی بحث کردی،اونم یه چرتی گفته،چرا باید بیفته دنبال همسر دوم آخه؟؟

نه مطمئنم میخواد قبلا هربار بحث میکردیم میگف میرم ی زن دیگه میارم سرتا منم میگفتم ی چرتی گفته نگو که نه واقعا گرفته کثافت بیشعور.....

الان میگه حتی اگ برم دنبال یکی دیگه تو اول و آخرمی و ازین خزعبلات

نه مطمئنم میخواد قبلا هربار بحث میکردیم میگف میرم ی زن دیگه میارم سرتا منم میگفتم ی چرتی گفته نگو که ...

بخواد.. همشون می‌خوان، این فانتزی همه مرداست. مگه زن دوم تو خیابون ریخته؟؟ اون زنه هم اتفاقی سر راهش قرار گرفته تازه داری می‌بینی به قول خودت طرف ۵۵ سالش بوده.

ببین دختر قشنگ شما قطعاً خیلی جوونی. من با تجربه بهت میگم،خدا شاهده دو تا از دوستام چند سال پیش در مورد همسرشون یه چیزاییو کشف کردن بهشون گفتم پیشو نگیر قضیه تموم میشه اما یکیشون تا ته ته ماجرا رفت یعنی هنوزم که هنوزه داره با شوهرش زندگی می‌کنه ولی چه زندگی از عاقبت یزید بدتر اون یکی به روی خودش نیاورد از تو داغون شدا ولی به خاطر مادرش که ناراحتی قلبی داشت هیچی نگفت مشکلش چند ماه ادامه داشت بعدش فهمید دوست دختر شوهره فقط به خاطر پول با شوهرش بود وقتی حسابی جیباش پر شد مهاجرت کرد شوهری که بدجوری تو ذوقش خورده بود ،یه مدت به خاطر پولاش افسرده شد ولی هیچی نگفت نگفت پولش چه جوری از بین رفته بعدشم مثل آدم نشست سر خونه زندگیش اون موقع‌ها حاضر نبود یه مداد به نام زنش بکنه الان کل زندگیش به نام زن و بچه‌شه هیچی به نام خودش نیست قضیه‌اش طولانیه سعی کردم خلاصه بگم فقط می‌دونم کسی که نمی‌تونه به هر دلیلی جدا بشه یه چیزایی رو از بین ببره حرمتا  شکسته می‌شه

بخواد.. همشون می‌خوان، این فانتزی همه مرداست. مگه زن دوم تو خیابون ریخته؟؟ اون زنه هم اتفاقی سر راهش ...

خب منم الان بین خودمو اون شوهر بیشعورمه

بهش گفتم من اگه فقط بهم عشق خالصانه بدی و جبران کنی شاید بتونم ببخشمت ولی فراموش نمیکنم اونم در طول روز مدارا میکنه باهام ولی شب ک میشه سرشو میزاره میخوابه این نابودم کرده که حتی اون دوست دارم روتینی ک از روی عادت یا هر چیز دیگه ای شبا بهم میگف الان بهم نمیگه تا شاید من یکم آروم بشم هرچند دیگه هیچی آرومم‌ نمیکنه

ولی بنظرت برگشتیم شهرمون برم چنروزی قهر فقط یکم از هم دور بشیم؟

خب منم الان بین خودمو اون شوهر بیشعورمهبهش گفتم من اگه فقط بهم عشق خالصانه بدی و جبران کنی شاید بتون ...

به نظر من،قهر فایده ای ندارد.به نظرم دیگه باهاش در این مورد صحبت نکن،قضیه کشدارتر بشه به ضررته

به نظر من،قهر فایده ای ندارد.به نظرم دیگه باهاش در این مورد صحبت نکن،قضیه کشدارتر بشه به ضررته

سلام عزیزم

آره منم همین تصمیمو گرفتم دیگه خسته شدم از گریه کردن و غصه خوردن اونم هی میگه ک قضیه تموم شده دیگه و...دارم سعی میکنم فراموش کنم ولی هر صبح ک چشم باز میکنم یادم میفته و کلی لعنتشون میکنم 😔