2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینترنت و اینستا دیدم که غذا هتی فست فودی اگه زیاد خکرده بشن تو بارداری رو رنگ پوست بچه تاثیر میز ...

زن داداشم خوراکش شده بود فست فود و نوشابه 

دخترش انگار سفید برفی

عزیزم برای جنسیت پسراتون چیزی رعایت کردین؟

منو همسرم طبعمون بشدت گرمه طبیب سنتی میگفت این خیلی موثره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اینکه تغدیه رو زیبایی بچه تاثیر داره یه موضوع ثابت شدیت که البته ژنتیک خیلی تاثیر داره اما این به حق ...

زیبایی با رنگ پوست خیلییی فرق داره

نهایت رو حجم مو اینچیزا اثر داره

ژنتیک حرف اولو میزنه و تغذیه شاید تاحدود کمی اثر کنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نه بابا سوسیس کالباس چه ربطی داره به جنسیت 🤔جنسیت هر چی خدا بخواد .و البته این روش آزمایشگاهی علمی جدید .وگرنه ابوعلی سینا پدر علم سنتی میگه جنسیت جنین ربطی به غذا نداره ،علم روز هم گفته ،قران هم گفته .یعنی چه مذهبی چه علمی و....تاکید دارن تصمیم نهایی با خداست 

منم چند روز دیگه اقداممه رفته بودم پیش دکترم خیلی توصیه کرد که این مدت رژیممو سفت و سخت تر بگیرم چون ماه اخر واقعا سرنوشت سازه به نظرم شما هم نخور فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه اما استرسی که بعد خوردنش می‌گیری باعث میشه کل بدنت اسیدی بشه که اون روی جنسیت خیلی تاثیر میذاره

منم چند روز دیگه اقداممه رفته بودم پیش دکترم خیلی توصیه کرد که این مدت رژیممو سفت و سخت تر بگیرم چون ...

عزیزم چیا رعایت کردی دکتر چیا گفته قرص ویتامینم مصرف کردین؟

به من میگن تو تابستون اقدام نکن دختر میشه بنظرتون چقدر میتونه درست باشه؟