2777
2789
چ ربطی داره!!!ما کلاااااا توی این ۱۳ سالی که ازدواج کردیم ۲ یا۳ بار ی ساندویچ کوچیک کالباس نهایتاااا ...

اینکه تغدیه رو زیبایی بچه تاثیر داره یه موضوع ثابت شدیت که البته ژنتیک خیلی تاثیر داره اما این به حقیقته که خوردن غذاهای سالم و یه سری غذاها رو زیبایی جنین اثر میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما راهی بدید قبل اقدام برای جنسیت پسر؟

فقط شما نیستید ،تمام اهالی سایت برا خودشون پسر میخان

اما برای کاربران دیگه زشت می‌دونن پسر خواستن،وباید دختر بخوان

امیدوارم یه پسر سالم خداوند بهتون بده

فقط شما نیستید ،تمام اهالی سایت برا خودشون پسر میخاناما برای کاربران دیگه زشت می‌دونن پسر خواستن،وبا ...

مرسی عزیزم

یه دختر خوشگل دادم اگه خدا بخواد اینیکی هم پسر باشه از هر میوه ای داشته باشم🥰

مرسی عزیزمیه دختر خوشگل دادم اگه خدا بخواد اینیکی هم پسر باشه از هر میوه ای داشته باشم🥰

الاهی آمین ،من خودمم پسر دوست داشتم و دعا کردم خداوند بهم داد امیدوارم خداوند به شما هم بده عزیزم

خیلی بدم میاد تو این سایت پسر خواستن گناهه

الاهی آمین ،من خودمم پسر دوست داشتم و دعا کردم خداوند بهم داد امیدوارم خداوند به شما هم بده عزیزمخیل ...

ببین پسرخواستن گناه نیست

اونایی که در مقابل جنسیت پسر گارد دارن نه اینکه از جنس پسر بدشون بیاد بخاطر اینه که می‌دونن ملت بخاطر از تفکر مردسالارانه ی قدیم جنین پسر دوست دارن

قدیما مثلاً ۵۰ سال پیش  زنی پسرش نمیشد سر افکنده میشد ممکن بود طلاقش بدن یا سرش هوو بیارن الان به شدت قبل نیست ولی الآنم اونایی که پسر دوست دارن اکثرا ناخودآگاه همون تفکر را دارن

وگرنه جنسیت بچه چند فرقی می‌کنه که ارزش باشه

الاهی آمین ،من خودمم پسر دوست داشتم و دعا کردم خداوند بهم داد امیدوارم خداوند به شما هم بده عزیزمخیل ...

عزیزم فقط از خدا خواستین یا در کنارش کار دیگه ای هم انجام دادین؟