2777
2789

من الان 18 سالمه 

سه سال پیش چند ماه با یه پسری دوست بودم 

که خب ظاهرا خیلی بهم وابسته شده بود 

بعدش من وقتی خواستم کات کنم به دروغ گفتم بابام میخواد گوشیم و بگیره

خودم هیچ حسی بهش نداشتم 

گفتم اگ بگم نمیخوامت دلش میشکنه و فلان... 

خلاصه بهش گفتم بابام دیگ گوشی و بهم نمیده تا از سر خودم بازش کنم

گفت من تا وقتی برگردی منتظرتم حتی اگ 10 سال بگذره و... 

من سه سال گذشت و برنگشتم سمتش 

تا اینکه ی شب خوابشو دیدم بعد یادم اومد ک بهم گفته بود منتظرت میمونم و... 

دلم سوخت رفتم بهش پیام دادم ک حلالیت بگیرم

گفت خیلی نامردی من دیگه بخاطر تو نسبت به همه دخترا بدبین شدم و همش دلتنگت بودم فلان بودم... شاید باورتون نشه ولی من بارها و بارها واسه اینکه حلالم کنه بهش پیام دادم💔💔💔

تا اینکه فهمیدم همه حرفاش دروغ بوده اصلا منتظر من نبود فقط واسه اینکه عذاب وجدان بگیرم گفته بود اینارو الان از حماقت خودم عصبانیم دلم میخواد خودمو اتیش بزنم 😭😭

خدا میدونه چقد بهم خندیده من چرا انقد زود باورمممم 😭

😕

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

؟

ینی اینک چرا بازی خوردی 😕

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○