2777
2789

خواهش میکنم چند تا سوال دارم پاسخ بدید : 

۱قصد دارم کلاس سالیانه ثبت نام کنم ولی خوندم میگن خودخوان باشی بهتره چکار کنم ؟ تنبل نیستم

۲ منبع اول و دومم چی باشه ؟ دوم ها رو همه رو آیکیو می‌خوام بزنم اولاش هم فکر کنم با خیلی سبز اوکی بشه 

۳ می‌خوام آزمون ثبت نام کنم قلم چی یا ماز ؟ من ماز رو خودم بخاطر پاسخنامه کاملش بیشتر میپسندم .

۴ ماز آیا حضوری داره ؟ 

مرسی عشقا میام تاپیک هاتون کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم راهنماییم کنید ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم من یکسال پشت موندم الان پزشکی آزاد هستم

درمورد سوال اول ببین با توجه به اینکه تو چه درسی ضعیفی اگر خودت دوست داری کلاس شرکت کن. مثلا من پکیج الماس مارو داشتم خودم میخوندم اکثرا اما زیست برای نکته های و فیزیک چون خیلی ضعیف بودن دنبال میکردم کلاسارو .. منبع اول خیلی سبز خوبه برای منبع دوم برای شیمی به نظرم مبتکران استفاده کن . برای فیزیک هم نشر الگو .ریاضی هم مهر ماه هم میتونی منبع اول داشته باشی جامع اش رو .

آزمون من قلمچی جامعه آماری بیشتری داشت حضوری میرفتم ولی بعداً مار رو خودم تو خونه چک میکردم چون پاسخنامه اش فوق العاده است و اینکه سوالاتش خیلی مثل کنکوره . ببین کدوم راحت تری. ولی از نظر سوال ماز بهتره 

بعضی شهرهای بزرگ حضوری داره باید زنگ بزنی بپرسی نمایندگیشون تو شهر شما هست یا نه 

اگر به درس پایبند باشی و استرس خودت رو کنترل کنید با یکم اعتماد به نفس نتیجه آن عالی میشه شک نکن

سلام گلم من یکسال پشت موندم الان پزشکی آزاد هستمدرمورد سوال اول ببین با توجه به اینکه تو چه درسی ضعی ...

بنظرت اگه برم حضوری ماز رو بدم قلم چی هم داخل خونه چک کنم ؟ 

سلام شبت بخیر 

من خودم امسال پکیج الماس ماز رو خریدم و راضی بودم واقعا به نظرم با کلاس پیش برو

اگه  سطحت پایین یا حتی متوسطه خیلی سبز بعدش آیکیو یا نشر الگو

آزمون من هر دوتاشو میزدم قلمچی حتما میرفتم ماز گاهی اوقات نمی‌رسیدم ولی زیستش رو حتما میزدم

بله اگر شهرتون نمایندگی داشته باشه آزمون حضوری برگزار میشه باید ۳ میلیون اضافه بدین برا حضوری

در آخر افتخار می‌کنم به تصمیم جسورانت 

مهم اینه پای تصمیمی که گرفتی بمونی

موفق باشی