2777
2789

بچه تون یا شوهرتون ؟

بنظرتون من برا کدوممون خریدم 🤪

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

پول هم داشتم براخودم خریدم برا بچم‌نمیخرم میترسم بلای جونش بشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای خودم. چون بعد بچمم که بزرگ بشه میشه واسه خودش. میدم به خودش

شما برای بچتون خریدین حتما؟😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

صددرصد خودمشما برای بچه گرفتید

برا شوهرم گرفتم

هشتگ همسر نمونه😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من برای خودم. چون بعد بچمم که بزرگ بشه میشه واسه خودش. میدم به خودششما برای بچتون خریدین حتما؟😁

نه زنجیر برا شوهرم 😀

ولی حقیقتا دلم پیش گردنبند زنونه ها گیر کرده 🥺

نه زنجیر برا شوهرم 😀ولی حقیقتا دلم پیش گردنبند زنونه ها گیر کرده 🥺

ای بابا چرا کارت برعکسه😁😁😁باید برای خودت میخریدی مردا که همینجوری دارن طلاهای ما رو میفروشن😂دیگه طلا برای خودشونم بخریم؟🥴😐

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ای بابا چرا کارت برعکسه😁😁😁باید برای خودت میخریدی مردا که همینجوری دارن طلاهای ما رو میفروشن😂دیگه ...

تولدم نزدیکه ببینم چیکار می‌کنه 🫣