2777
2789
عنوان

چیمیشد مثلا از اول لاغر بودم 🤌🏻😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 139 پست
اره عزیزمببین من یک روز درمیون قرص بیوتین میخورم بدنم ویتامینش کم نشه ریزش مو نگیرمقند مصنوعی یعنی چ ...

این روش فوق العادست فقط اگر بشه هر روز فست گرفت من دوست دارم اما دو روز پشت هم ضعف میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من🖤😔

ناراحتی نداره با انرژی شروع کن

البته تو در هر صورت خوشگلی عزیززز دلممم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تروخدا بس کن وزنت خوبه

وای اخه توپره پایین تنم

شلوار بد میمونه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
کمی وزنت بیاد پایین عالی میشه

وای شلوار خریدم گذاشتم به عنوان هدف😂🥲

اسی دور باسن و دور کمرت چنده؟

من ۶۲کیلوام دوس دارم سه کیلو دیگ اضافه کنم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
این روش فوق العادست فقط اگر بشه هر روز فست گرفت من دوست دارم اما دو روز پشت هم ضعف میکنم

من عادت کردم الان دوشبه پشت سر هم فستم 

بعضی وقتا پشت سر هم شده

وای اخه توپره پایین تنمشلوار بد میمونه

اگ فقط پایین تنت پره و شکم و پهلو نداری ک باید خوش اندام باشی و لباس بیرون هم قشنگ میشینه روت

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من بودم همین الان میرفتم در یخچال

وای اغفالم نکن عه🤣😑 میدونی باقلوا خریده بودن نخوردم 

تموم شد

الان با چه رویی برم بشکونم رژیمو

نه خوشگل کوزیباییم کوهی

هیچکی زشت نیس عزیزکم

ندیده میگم تو خیلییی خوشگلی 

من هم دندم هم استخون دو طرف کمرم بیرونه با وجود سه تا زایمان و وزنم

من فک کنم یه بار بزام صد کیلو شم