cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 عنوان چیمیشد مثلا از اول لاغر بودم 🤌🏻😭😂 | مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 139 پست اینهمه ادم لاغر و خوش اندام هسنمیشد منم بین اینا بودم؟😩😂حتما باید خودمو بکشم لاغر شم۶ ساله دارم جون میدم هنوز مونده به اندامی ک میخوام برسمالانم فستم دلم شیرینی میخواد😩😭😂دوماهه قند مصنوعی لب نزدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1404/05/26 | 02:06 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
speaking2 عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 51 اره عزیزمببین من یک روز درمیون قرص بیوتین میخورم بدنم ویتامینش کم نشه ریزش مو نگیرمقند مصنوعی یعنی چ ... این روش فوق العادست فقط اگر بشه هر روز فست گرفت من دوست دارم اما دو روز پشت هم ضعف میکنم
heliya_1384 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 2257 دیگ دارم دیوونه میشم بخدا خسته شدم کلی خوراکی خوشمزه این مدت از دست دادم😂😭شیر کاکائو داریم یخچال ا ... من بودم همین الان میرفتم در یخچال
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 مثل من🖤😔 ناراحتی نداره با انرژی شروع کنالبته تو در هر صورت خوشگلی عزیززز دلممم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
pariaa74 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 6170 ناراحتی نداره با انرژی شروع کنالبته تو در هر صورت خوشگلی عزیززز دلممم نه خوشگل کوزیباییم کوهی
خدایاازتgممنونم عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 2871 تا ۶۴ اومده بودم پارسال دنده م دراومدنمیدونم باز چه اصراری دارم😩🤣 من هم دندم هم استخون دو طرف کمرم بیرونه با وجود سه تا زایمان و وزنم
speaking2 عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 51 من یک شب در میون میگیرمبعضی وقتا زیاده روی کردنی اگ اونشب فستم نباشه فست میکنم یا بجاش میدوام چه عالی ،
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 تروخدا بس کن وزنت خوبه وای اخه توپره پایین تنمشلوار بد میمونه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 کمی وزنت بیاد پایین عالی میشه وای شلوار خریدم گذاشتم به عنوان هدف😂🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8082 اسی دور باسن و دور کمرت چنده؟من ۶۲کیلوام دوس دارم سه کیلو دیگ اضافه کنم ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 این روش فوق العادست فقط اگر بشه هر روز فست گرفت من دوست دارم اما دو روز پشت هم ضعف میکنم من عادت کردم الان دوشبه پشت سر هم فستم بعضی وقتا پشت سر هم شده اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8082 وای اخه توپره پایین تنمشلوار بد میمونه اگ فقط پایین تنت پره و شکم و پهلو نداری ک باید خوش اندام باشی و لباس بیرون هم قشنگ میشینه روت ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 من بودم همین الان میرفتم در یخچال وای اغفالم نکن عه🤣😑 میدونی باقلوا خریده بودن نخوردم تموم شدالان با چه رویی برم بشکونم رژیمو اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 نه خوشگل کوزیباییم کوهی هیچکی زشت نیس عزیزکمندیده میگم تو خیلییی خوشگلی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 من هم دندم هم استخون دو طرف کمرم بیرونه با وجود سه تا زایمان و وزنم من فک کنم یه بار بزام صد کیلو شم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸