2777
2789
عنوان

دخترم سیزده سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۶ سالمه از اندامم راضیم ولی سینه و باسن ندارم داشته باشم خوبه بهش گین آپ کودکان بده

گین آپ میگن ضرر داره 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بدبختی خیلی بدغذاست همیشه خداهم میگه سیره

بچه‌ها معمولا اسنک و پاستا و غذاهای مدرن دوست دارن. هر چی مقویه، بکن توی نون اسنک و بده به خوردش. بعدازظهرا براش پاستا با خامهٔ زیاد بذار بخوره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
دختر باید باربی باشه مهم قده

دیگه فقط استخو ناش زده بیرون

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها معمولا اسنک و پاستا و غذاهای مدرن دوست دارن. هر چی مقویه، بکن توی نون اسنک و بده و خوردش. بعد ...

شربت مولتی‌ویتامین سانستول زینک‌دار هم بخوره برای اشتهاش خوبه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بچه‌ها معمولا اسنک و پاستا و غذاهای مدرن دوست دارن. هر چی مقویه، بکن توی نون اسنک و بده و خوردش. بعد ...

ممنون  عزیزم پیشنهاد خوبیه 

امتحان میکنم براش

هرشب شیر شیره انگور ارده پودر سنجد بهش بده یک لیوان . صبحونه شیر برنج هرماه ۲کیلو چاق میشه و قد بلن ...

وای چ عاالی 

امتحان میکنم