2777
2789

یه سونو نشون داده کلیه هاش مشکل داره 

تمام امیدمون اینه که اشتباه کرده باشه سونوگرافی 

دارم دق میکنم 

برامون دعا کنید خوب بشه قابل درمان باشه یا سونو اشتباه کرده باشه یعنی میشه اشتباه شده باشه 

اینحا برام زدن هوش مصنوعی کفته تغییرات مزمن هست .تغییرات مزمن خیلی بده درمان نداره کم کم کلیه از بین میره 

خدایا یعنی میشه اشتیاه شده باشه 

دختر مظلوم من خدایا پناهش باش خدایا یا امام رضا ضامنش شو 

اسمش آرمیتا ممنون میشم از ته دلتون براش دعا کنید خدا بهمون رحم کنه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم ی کلیه اش از کار افتاده دکتر گفت نگران نباش آون کلیه دیگ کار میکنه و مشکلی پیش نمیاد و گفت ...

هر دو کلیه مشکل داره 

براس دعا کن 

ایشالا ک اشتباه شده

واسه سلامتی دخترت آیت الکرسی میخونم

خدا کمکت کنه. بچه مثه ی آتو ک ما زنا ب دنیا میدیم  ی جورایی نقطه ضعفمونن

هرشب تو دعاهام گل دخترتو دعا میکنم اگ قابل باشم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

علم پیشرفت کرده عزیزم. انقدر حرص نخور مریض میشی .انشالله که مشکلی نیست

به خدا تو پذیرایی 10متری فقط دارم راه میرم نمی تونم بشینم دو روز چشم روی هم نذاشتم 

برامون خیلی دعا کنید خدا دخترمو بهم ببخشه ح‌ابرسوونو اشتباه شده باشه 

ایشالا ک اشتباه شدهواسه سلامتی دخترت آیت الکرسی میخونمخدا کمکت کنه. بچه مثه ی آتو ک ما زنا ب دنیا می ...

خیلی بهم لطف نکن لطفا فرامپشش نکن خواهش میکنم خدابرات بساره 

دخترم خیلی مظلومه  

خدایا کمکمون کن