2777
2789

به عنوان یک معلم خیلی میبینم به شغلم توهین میشه 

خودمم قبول دارم معلم بد دهن و بی سواد کم نداشتم 

اما بخدا سعی میکنم همیشه خوش رو و پایه باشم و واقعاً سوادم زیاده من با رتبه ۳۵۰۰تجربی معلم ابتدایی شدم چون اصلا دبیر خانوم نمی‌خواستن زمان انتخاب رشته من و خب رشته های تاپ دیگه هم آزاد قبول میشدم نشد برم 

پدرمم چند وقت قبل بهم گفت خجالت میکشم میگم دخترم معلمه 

واقعیتش اینه من با وجود اینکه معلم  هستم فیزیک و ریاضی کلاسواد  دروس تخصصی دبیرستانم عالیه  و تدریس میکنم و مشاورم هستم 

اما برای منی که همیشه بهترین بودم یک خلا و حس کمبود بدی بهم میده شده داخل یک جمع غریبه حتی نمی‌گم شاغلم از شغلی که دارم خجالت میکشم 

لطفاً همکاران محترمی که قصد توهین دارید کامنت نذارید آخر شبی حوصله دعوا اعصاب خوردی ندارم صرفا جهت درد و دل گذاشتم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

متاسفانه مردم تر و خشک رو با هم قاطی میکنن.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی علاقه ندارید ؟

نه متاسفانه 

کوچک ترین علاقه ای ندارم 

اما همه میگن فن بیان وسواد خوبی دارم 

در حدی از خودم مطمئنم که اگر علاقه می‌داشتم می‌تونستم یک معلم معروف در سطح کشوری بشم اما هیچ علاقه و انگیزه ای ندارم 

مثلا همکارا برای رتبه بندی و رتبه بالا گرفتن هرکاری میکنن اما برای من اصلا مهم نیست 

نه متاسفانه کوچک ترین علاقه ای ندارم اما همه میگن فن بیان وسواد خوبی دارم در حدی از خودم مطمئنم که ا ...

فکر انصراف نیستید ؟ 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
واقعیت رو بگمچرا هستم اما تاببینم آینده چی میشه🫠💔

من خیلی احساسات متناقضی رو تجربه میکنم نمیدونم دوستش دارم یا نه ...

همین که با خودتون به نتیجه رسیدید خوبه امیدوارم هرچی به صلاحه براتون اتفاق بیافته 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
من خیلی احساسات متناقضی رو تجربه میکنم نمیدونم دوستش دارم یا نه ...همین که با خودتون به نتیجه رسیدید ...

ممنونم 🌹