2777
2789
عنوان

دوره زن افسونگر آریناز

75 بازدید | 8 پست

ما فعلا دو نفریم می‌خوایم بخریمش

دنبال شریک میگردیم که هزینه‌اش هم تقسیم بشه که کمتر بیوفته

تو این دوره به انرژی زنانمون برمیگردیم به بدنمون و رحممون وصل میشیم 

تمام عشقی که می‌خوایم رو از رحممون و خودمون دریافت خواهیم کرد نه از عوامل بیرونی

تکنیک های قطع، لینک نحوه رفتار توی رابطه ، نحوه وصل شدن به مادر گایا (مادر زمین و طبیعت) و....

هزینه‌ش یه میلیون و نهصد هست که اگه پنج نفر بشیم میشه هفتصد و هشتاد تومن

من خیلی وقته آریناز رو دنبال می‌کنم بنظرم ارزشش رو داره

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس قبلش وویسای این کانال گوش کن: sparkwithema

چیه عزیزم این

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
۱۹۰۰ تقسیم بر ۵ میشه ۳۸۰ که

سه و نهصد هست اشتباه نوشتم

چیه عزیزم این

ی خانمی ک در رابطه با همین موضوع کار میکنه 

اون ویدیو های یوتیوب آریناز کپی شده از این خانوم بود 

داخل کانال تلگرامش راجبش حرف زده 

ی پیج اینستا هم با همین آدرس داره 

خواستی برو هایلایتاشو بخون

ی خانمی ک در رابطه با همین موضوع کار میکنه اون ویدیو های یوتیوب آریناز کپی شده از این خانوم بود داخل ...

ممنون