2777
2789
عنوان

میخوام بچمو از شیر بگیرم دیگه

200 بازدید | 21 پست

سلام مامانای مهربون .

دختر من 1 سال و7ماهشه و خیلی شیر میخوره هر پنج دیقه یه بار شیر میخوره و به خاطر شیر خوردن اصلا غذا نمیخوره میخوام پنج روز دیگه از شیر بگیرمش مشکلی نیس؟

از اون طرفم خودم خیلی داغون شدم خیلی لاغر شدم 20 کیلو کم کردم سر شیر دادن لطفا راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ ماهگی گرفتم و ب روش تدریجی 

خیلی راضی بودم 

اینجور ک روزا شیرش نمیدادم شبا وقتی گیج خواب بود سینم میزاشتم دهنش بعد چند روز شبا هم ندادم ولی از بس سینه درد داشتم نصف شب تو خواب میزاشتم دهنش 

و بعدم تمام

اما بدون حوصله میخواد کمکی میخوای 

ک ببرتش بیرون 

چلسمه بخر اجیل گندمک ک سر گرم بشه وقتی غر میزنه

و خواهش میکنم صبور باش 

تو داری خدای بچه رو ازش میگیری دعواش نکن اخم نکن جلوش گریه نکن

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

من فکر میکردم پسرم سحت از شیر گرفته بشه ولی با رژ زدن چند باره مپضوع حل شد و یادش رفت...  فقط یک شب گریه کرد شب دومم یکی دوبار بیدار شد...  باید تو خونه آبمیوه وشیر با نی داشته باشید خیلی هم آب میخورن تا دو سه هفته بعد عادی میشه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
به خاطر گرما مشکلی نداره؟چرا شبا بهش شیر میدین؟

نه ، تو روز بهش تند تند اب میدم و هندوانه، دوست ندارم یهویی کامل جدا کنم تا یه ماه شبا هم میدم  و دیگه تمام

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

منم یه هفته ست گرفتم پسرمو از شیر. یهویی نگیر خیلی براش سخت میشه. اول تعداد دفعاتش رو کم کن. من چند ماهه یکی یک وعده های شیرش رو حذف کردم تا فقط موند یه وعده قبل خواب و گاهی یه بار هم نصف شب. اصلا اذیت نشد بچه م.

منم یه هفته ست گرفتم پسرمو از شیر. یهویی نگیر خیلی براش سخت میشه. اول تعداد دفعاتش رو کم کن. من چند ...

خداروشکر 

چقدر خوبه اینجوری انشالله که خدا بچتونو خفظ کنه و بچه من بتونه راحت جدا بشه