2777
2789
عنوان

میخوام بچمو از شیر بگیرم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پسرگلتو حفظ کنه برات انشالله که دختر منم به آسونی جدا بشه

انشالله. خدا دختر شما روهم حفظ کنه  یه امید خدا راحت از شیر بگیرینش 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
بعد معذرت میخوام وقتی بچرو از شیر بگیرم خب شیر تو سینه هام جمع میشه اونو باید چیکار کنم بدوشم یا بزا ...

بستگی داره شیرت چقدر باشه. اگه معمولی باشه و تدریجی کم کرده باشی مشکلی پیش نمیاد اگه ندوشی. ولی اگه شیرت زیاد باشه باید بدوشی. فقط تعداد دفعات رو کمتر کن به مرور و فاصله ی بین دوشیدن ها رو بیشتر. من دو روز بعد قطع شیر پسرم سینه هام سفت و دردناک شد چون شیر مونده بود و مجبور شدم بدوشم. دفعه ی بعدی سه روز بعدش دوشیدم.

خداروشکر چقدر خوبه اینجوری انشالله که خدا بچتونو خفظ کنه و بچه من بتونه راحت جدا بشه

مانا باشه دخترت زیر سایه تون ❤️

نگران نباش تدریجی کم کنی آسون میشه براش. پسر من جوری بود که توی خیابون مجبورم میکرد شیرش بدم. ولی چون مرحله به مرحله جداش کردم کنار اومد. 

مانا باشه دخترت زیر سایه تون ❤️نگران نباش تدریجی کم کنی آسون میشه براش. پسر من جوری بود که توی خیابو ...

این کار شما خیلی خوب بوده چون همین امروز صبح رفتم پیش دکتر همین حرفو بهم زد 

ممنونم ازتون 💋

مانا باشه دخترت زیر سایه تون ❤️نگران نباش تدریجی کم کنی آسون میشه براش. پسر من جوری بود که توی خیابو ...

این کار شما خیلی خوب بوده چون همین امروز صبح رفتم پیش دکتر همین حرفو بهم زد 

ممنونم ازتون 💋

اون تاپیک قفل شد اینجا جواب میدم

هر چقدر مهر بدی و‌محبت و توجه کنی، قطعا همونقدر عوضشو میبینی و میگیری، وقتی شوهرت میبینه که با حالت خواب و نیمه‌بیداری داری بهش اهمیت میدی و بدرقه‌ش میکنی، قطعا حس بهتری نسبت بهت پیدا می‌کنه و با لذت و شوق بیشتری برای زندگیتون تلاش میکنه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای