2777
2789

مادرشوهر من همش میگه من مثل مادرم برات مادرشوهر بد ندیدی دختراشم همیشه همینو میگن الان تو گهواره پست خواهرشوهرمو دیدم که نوشته بود مادرم برای عروسمون مثل مادره 

خب خداییش مادرشوهرم خوبی زیاد داره مثلا ما بچه دار نمی شدیم خرج ای وی افمون رو کلا خودش داد خودش ازم نگهداری کرد تا بارداریم خوب پیش بره هوس چیزی میکردم سریع می‌گرفت برام یا مثلاً ازم تعریف می‌کنه همه جا با اینکه خیلی مغروره میگه دستپخت تو از من خیلی بهتره (دستپخت اون بهتره😂)و باهام بد نیست کلا اگر بحثی هم پیش بیاد بین من و شوهر سریع طرف منو میگیره...ولی مثلا ما تو ی ساختمونیم وقتی دختراش میان مهمونی نمیزاره دست به سیاه سفید بزنن همه رو میسپاره بمن یاخودش کمک میده ولی نمیزاره اونا دست بزنن میگن شماتوخونه خودتون خسته میشید اینجا هم کارکنید یا مثلاً واسه دختراش به راحتی خرج می‌کنه چون سوپرمارکت داره واسه اونا همه چی میاره بدون منت ولی واسه من هی حساب کتاب می‌کنه میگه اینو آوردم اونو آوردم و قیمت میگه(البته آخر نمیگیره پولشو 😂😂ولی درکل بنظرم خیلی فرق میزاره و اصلا دلم نمیخاد هی اینو بگن 

مادر شوهر خوب مادر شوهریه که وجود نداره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بییین دقت کن طرف مادر شوهرته نه مادرت.....یقینا نباید انتظار داشته باشی مثل مامانت باشه...این ویژگی هایی که ازش گقتی یه مادرشوهر خیلیی خوب رو  میرسونه....ولی مادر که نمیشه....منم مادرشوهرم واقعا زن فهمیده و پخته ایه....من مادر ندارم و خیلی سعی کرده همین رفتارایی که میگی رو با منم داشته باشه و بهم برسه و هوامو داشته باشه ولی باید بدونی طرف مادر تو نیست