2777
2789

البته اگه دوست داشتید

خودم دوستم خودش ازدواج ناموفقی داشت بعد هر روز به من می‌گفت چرا شوهر نمیکنی منم الکی بهش گفتم نامزدی کردم  و دیگه باهاش حرف نزدم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دروغ می‌شنیدم همیشه😔

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

وقتی کسی به ازدواجت گیر میده دروغ نگو بشونش سرجاش که دیگه تو کار کسی دیگه دخالت نکنه

باید یه کلفتی بارش کنی 

بگی من مثل تو مرد لازم نیستم بگی تو فلان خور من هستی بگی به خشتک مردمم کار داری 

باید یه چیزی بگی که بفهمه حرفش زشت هست 

وقتی کسی به ازدواجت گیر میده دروغ نگو بشونش سرجاش که دیگه تو کار کسی دیگه دخالت نکنهباید یه کلفتی با ...

والا هزار بار با لحن تند هم گفتم اصلا ناراحت نمیشد

خودش هم شوهر داشت هم با یه همجنسگرا رابطه داشت

بعد همش میگفت بیا با فلان پسر دوست شو بخدا از دستش فرار میکردم میگفتم باهات قهرم ولم نمی‌کرد

بخاطر این گفتم نامزد کردم تا ولم کنه

می گفتم خونه مال خودمونه اما مستاجر بودیم البته چون خیلی تحقیر میکرد دروغ گفتم

حق داشتی آدم گاهی مجبور میشه پیش یه سریا دروغ بگه

بعد من انقد دروغ نمیگم با این دروغی که به اون دوستم گفتم مدتها عذاب وجدان داشتم

والا هزار بار با لحن تند هم گفتم اصلا ناراحت نمیشدخودش هم شوهر داشت هم با یه همجنسگرا رابطه داشتبعد ...

به نظرم این ادم سم بوده و اصلا نباید دوستیتو ادامه میدادی باهاش

بحث فقط دخالت نبود کلا مشکل اخلاقی داشت

حالا من خیلی ادم با حوصله ای هستم جدیدا یه ادم کنترل گر خوردن به تورم از زن داداش گرفته تا دوست هر چی هم چپ و راست کنفشون میکنم از رو نمیرن 

چت جی پی تی میگه اینا ارزوی زندگی تو رو دارن میخوان فقط یه واق واقی کنن اعصابتو خورد کنن 

به نظرم این ادم سم بوده و اصلا نباید دوستیتو ادامه میدادی باهاشبحث فقط دخالت نبود کلا مشکل اخلاقی دا ...

دقیقا بخدا راست میگی 

هرکار بگی کردم حتی خدا شاهده شمارمو عوض کردم 

اینستا بلاکش کردم دیگه به چه سختی ولم کرد