الان بخاطر گره ای که تو ازدواجمه هر کارم کنم دلم گرفته اس
ولی قبلنا وقتی دور برمو مرتب میکردم درس میخوندم و به هدفام نزدیک میشدم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان بخاطر گره ای که تو ازدواجمه هر کارم کنم دلم گرفته اسولی قبلنا وقتی دور برمو مرتب میکردم درس میخ ...
چه گره ای تو ازدواجته عزیزم؟میتونم کمکت کنم؟
منم قبلا مشکل داشتم برای ازدواجم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
چه گره ای تو ازدواجته عزیزم؟میتونم کمکت کنم؟منم قبلا مشکل داشتم برای ازدواجم
پدرامون باهم کنار نمیادن
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
با خودمون در صلح درونی هستیم، خودمون رو سرگرم امور شاد و لذتبخش میکنیم، نوحه و غم غصه و درد و مکافات و غیبت و بدبختی کسی رو گوش نمیدیم، آهنگ میزاریم و میخونیم و میرقصیم، حتی در بدترین موقعیت هم زانوی غم بغل نمیکیریم، اونم میگذره، ارزش غم خوردن نداره.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
تاپیک آخرمو بخون،اگه دوسش داری برای زندگیت تلاش کن،نگران نباش،بخدا منم همین مشکلو داشتم،ساید بدتر از تو حتی
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی