2777
2789
پس سابقه عقب انداختن داشتیمن سر وقت میشم بدون عقب انداختن شاید جلو بندازم ولی عقب نه۱۴ ماهه اقدامم ...

منم دو سال هست تو اقدامم داشتم میرفتم رویان که برای ناباروری و آی وی اف اقدام کنم که به طور طبیعی باردار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو سال هست تو اقدامم داشتم میرفتم رویان که برای ناباروری و آی وی اف اقدام کنم که به طور طبیعی با ...

وای چه خوب 

منم از ای وی اف و اینجیزا متنفرم اصلا دلم نمیخواد اونجوری باردار بشم

خدایا رهایم نکن😔

منم پریودم منظم بود این آخریها عقب مینداختم

چرا بچه دار نمیشدی.البته فوصولی نباشه میخام  یجیزایی یاد بگیرم

من نمیدون مشکلم جیه همسرم  همراهیم نمیکنه بره ازمایش

خدایا رهایم نکن😔

وای چه خوب منم از ای وی اف و اینجیزا متنفرم اصلا دلم نمیخواد اونجوری باردار بشم

بله هر چیزی طبیعیش بهتره

خیلی‌ها تو رویان برای تعیین جنسیت برای فرزند دوم اومده بودن که دکتر بهشون اینکار را پیشنهاد نمیداد

چرا بچه دار نمیشدی.البته فوصولی نباشه میخام یجیزایی یاد بگیرممن نمیدون مشکلم جیه همسرم همراهیم نمی ...

والا خودمم نمیدونستم چرا بچه دار نمیشم همه آزمایشهام خوب بود ذخیره تخمدان خوب بود عکس رنگی نرمال بود آزمایش همسرم هم خوب بود اما نمیشد من یه کورتاژ داشتم فک میکردم علتش اون بود

والا خودمم نمیدونستم چرا بچه دار نمیشم همه آزمایشهام خوب بود ذخیره تخمدان خوب بود عکس رنگی نرمال بود ...

پس  خدا نمیخواسته خدارو شکر که طبیعی باردار شدی

خدایا رهایم نکن😔

شما چه مراحلی را پشت سر گذاشتید؟

من هیچی چند بار سونو رفتم خوب بوده  هورمو نامم خوبه  منطم هم هست .دکتر گفت برو عکس رنگی  که شوهرم فقط میگه صبر کن من فقط ی کیست دارم که دکترا میگن تاثیری رو بارداری نداره 

شوهرمم هیچ‌ازمایشی نرفته

ولی خودم حس میکتم هیچ‌مشکلی نداریم فقط خدا نمیخواد

خدایا رهایم نکن😔

من هیچ دارویی هم نخوردم

پس جای امیدواری هست داروها رو شروع کنی وضعیت بهتر میشه اما چه خوب میشد که همسرت هم آزمایش میداد

نمیدونم چرا این مردا مقاومت درونی دارند برای آزمایش اسپرم

پس جای امیدواری هست داروها رو شروع کنی وضعیت بهتر میشه اما چه خوب میشد که همسرت هم آزمایش میدادنمیدو ...

دقیقا انگار افت داره براشون

ولی اخرش مجبوره بره

اره دارو نخوردم به همین امیدوارم

خدایا رهایم نکن😔