2777
2789
عنوان

هک دوربین و میکروفون گوشی

147 بازدید | 18 پست

دوستان گوشیم خود به خوذ یه صدا لرزش ازش اومد چند بار پیش اومد تازگیا هم فرمتش کردم

اندروید هستش آیا امکان داره دوربینس هک شذه باشه یا میکروفونش 

دارم از فکر کردن دیونه میشم میترسم ذوربینش یا میکروفون ش هک شده باشه و کلا هر کاری یا هر حرفی زدم از طریق اون دوربیناش رفته واسه اون نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دوربین یا میکروفون هک شده یه نقطه سبز مقاد بالای گوشی اگه صدا صبط شه یا دوربین روشن باشه

وا مال میاد زود زود میبینم چند لحظه طول میکشه میره یه نقطه سبز کچیک بالا صفحه

لایک نکن پدر بیامرز
ویروسه هک دوربین ساده نیست عزیزم

دارم ذیونه میشم خیلی حساسم میترسم وقتایی که لباس عوض کردم اون دوربین گوشیم که همیشه اتاقمه منو واسه اون نفر نشون داده باشه

نگران نباش، گوگل پلی رو باز کن روی اکانتت کلیک کن بعد play protect بزار اسکن کنه گوشیت رو

گوشیم مدلش خیلی پایینه اصلا هم هیچ برنامه یی رو روش نصب نگردم فقط برای تماس ازش استفاده میگنم