2777
2789

من ی خاستگاری دارم از اقوام ک میخاد بیادجلو ولی انگار میترسن جوابم منفی باشه از دورواطراف ب گوشم رسید ک دامادشون برداشته ب برادرزنش ک منو میخاد گفته این دختره وقتی توفلان مهمونی اومدی اصلا بهت نگانکرد تورونمیخاد دختریکه پسریوبخاد حداقل یبار نگاش میکنه ودختره سرشوکرده توگوشی حتما دوسپسرداره احساساتی عمل نکن غرورتونشکن واینم منصرف شده ومن واقعا تعجب کردم ک چرادامادشون ک هیچ شناختی ازمن وشخصیتم نداره راجع بهم گفته ک دوسپسردارم وحس کردم شاید عمدا داره این حرفارو توگوش برادرزنش میخونه و نمیخاد ماباهم ازدواج کنیم ولی ازطرفیم میگم چ دلیلی داره نخاد این وصلت سربگیره شاید واقعا نظرشو گفته بنظرشماحسم درسته یانه صرفاواسه برادرزنش دلسوزی کرده؟

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واضحه میخواست موش بدوونه

بدجنسی و حسادت

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

به اون کسی که این خبر رو آورده، بگو ما جوابمون مثبته برو بگو بیان 🤣

ولی اسی وقتی فامیل هستن، اول ی آشنای دو طرفه رو میفرستن برای اجازه خواستگاری طبیعتا اگر شما جوابتون مثبت باشه میگید اجازه میدیم بیان، اگر نه به هر دلیل اجازه نمیدید 

دیگه دور و زمونه این چیزا نیست که کسی از جوا منفی بترسه خصوصا فامیل 

به اون کسی که این خبر رو آورده، بگو ما جوابمون مثبته برو بگو بیان 🤣 ولی اسی وقتی فامیل هستن، اول ی ...

اخه من جوابم منفیه😂😂😂میخاستم اگ اومدن خلستگاری بگم ک نیومدن 🤣🤣🤣

اینقدر ادما   مرموز شدن   که به هیچکس نمیشه اعتماد کرد

واینکه   دامادش  هرچی بگه   اون پسر نباید توجه کنه   وگرنه 

ادم بیفکر ودهن بینیه

واینکه اگه  دامادش براتون   خیر     نخواد   شر بخودش برمیگرده

ودر آخر    هر چی قسمته اگه قسمت   باشه وخدا بخواد   تمام دنیا هم یکی بشن  نمتونند کاری کنند

پس از خانوادت خوشش نمیاد. یه چیز پرونده

نمیدونم والا ولی درکل من دختراروموسربزیری هستم همه میدونن 

والبته جوابمم منفیه ب خاستگارم

پسری که یکیو بخواد باید براش تلاش کنه نمیگم مثل فیلما و رمان ها با زمین و زمان بجنگه اما حداقل یه بار هم که شده باید بیاد خواستشو بگه ابراز علاقه کنه و یه تلاش کوچولو کنه

حتی اگه بدونه نظرت منفیه حداقل تو دلش نمونه

اگه نکنه بی عرضه اس و  دوست نداره

و اینکه کلا ازدواج با فامیل خوب نیست

مخصوصا وقتیکه که راجع به دامادشون گفتین به راحتی واسه دختر مردم حرف در میارن و دخالت میکنن

و اصلا نیازی نیست حتی وقتی خواستگاری هم نرفتن و فقط در حد حرفه داماد چیزی بفهمه چه برسه بخواد نظر بده

اخه من جوابم منفیه😂😂😂میخاستم اگ اومدن خلستگاری بگم ک نیومدن 🤣🤣🤣

پس دست داماده درد نکنه😶

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲