2777
2789

من ۶۹ ام

از کجاش بگم؟😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هر جا خودت دوس داریمن یه مدت شدید احساس افسردگی دارم

فکر کنم اونو که هممون داریم.آدما همه به شکلی رنجی رو تحمل میکنن.تو دوست داری از چی صحبت کنیم؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من ۶۶ . متاهلم دوتا بچه دارم. شاغلم. ولی جدیدا خیلی افسرده شدم چون به سرعت دارم پیر میشم.‌نصف موهام سفید شده و کلی چروک افتاده رو صورتم. دیسک کمر هم گرفتم

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
بله

سلام عزیزم

خوبی شما؟دختر گلت خوبه؟

من ۶۶ . متاهلم دوتا بچه دارم. شاغلم. ولی جدیدا خیلی افسرده شدم چون به سرعت دارم پیر میشم.‌نصف موهام ...

همسنیم تقریبن

بچه ندارم

شوهرم نمیذاره

شاید اگه بچه داشتم تنوع زندگیم بیشتر بود انقد الان حس افسردگی نداشتم

متاهلی یا مجردشاغلی یا چیچند سالتهچیا شده واسط حسرت

۱۲ ساله متاهلم و یه پسر دارم 

شاغل بودم و به خاطر پسرم استعفا دادم.مادر شاغل بودن رو برای خودم اصلا نمی‌پسندم

من از اونام که میگم آدم وقتی مادر میشه دیگه فقط مادره 

میدونم خیلی ها مخالف این دیدگاهن اما خودم چون مادر شاغل داشتم دوست داشتم یه مادر تمام وقت باشم

همه چی در حد خودش نرماله انگار اما گاهی مثل همه ته دلم حالم خوش نیست

۱۲ ساله متاهلم و یه پسر دارم شاغل بودم و به خاطر پسرم استعفا دادم.مادر شاغل بودن رو برای خودم اصلا ن ...

منم قبل ازدواج شاغد بودم

هرکدوم حسن خودشو داره

ولی در کل هدف داشتن تو زندگی بهتره تا روزمرگی

کلیات زندگیم بد نیست ولی حال دل خودم زیاد اوکی نیست

چند شبه ب امید بهتر شدن حالم رو کاغذ احساستمو مینویسم ولی بازم همونم ک بود