2777
2789
عنوان

تو دهن مهمونامون نگاه کردم چند تاش دندون نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 40 پست

مثل خواهرم سوراخ خشتکشون اندازه مورچه باشه میبینه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میخای چیکار آمار میگیری

میخوام شماام بگید دندوناتون رو 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟
خیلی به دندونای بقیه دقت میکنم

خودت دندونات مرتب و کامله ؟

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

دختر عموهای من با وجود اینکه دهه شصتی ان هر دوشون دندون مصنوعی دارن چون بشدددت جنس دندوناشون خراب بود...اما عوضش اندام خوب ،دماغ فندقی،قیافه ناز و...دارن و خیییلی هم به خودشون میرسن

من خیلیا رو دیدم دو سه تا دندونشون رو کشیدن حتی پر هم نکردن اما به لحاظ های دیگه فوق العاده بودن🫠🙃

واقعا ؟من همیشه نگاه میکنم

آره چون حس میکنم ممکنه طرف موذب بشه ازانقدر توجه.....میدونی اونی دندون خراب داره یا دندون نداره قطعا خودش ی خجالتی داره ولی وقتی کسیم دقیق بشه بهش خیلی خجالتزده میشه ..‌.من کلن خیلی تو صورت زوم نمیکنم ن اینکه کلن نگاه نکنم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

آره چون حس میکنم ممکنه طرف موذب بشه ازانقدر توجه.....میدونی اونی دندون خراب داره یا دندون نداره قطعا ...

خجالت از دندون خراب ؟؟؟خجالت نداره 

خجالت از دندون خراب ؟؟؟خجالت نداره

اره دخترعمه خودم مشکل داشت دندوناش یعنی خودش حرف می‌زد میگفت خجالت میکشم دست رو دهنم میزارم موقع خندیدن ...داشت درد ودل میکرد خیلی مالی اوکی نبودن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اره دخترعمه خودم مشکل داشت دندوناش یعنی خودش حرف می‌زد میگفت خجالت میکشم دست رو دهنم میزارم موقع خند ...

دندونای جلوییش مشکل داشت ؟