2777
2789
عنوان

امروزتون چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست

درس خوندم فیزیک تست هایی که بلد نبودمو تحلیل کردم نکته در آوردم زیست درس خوندم تست های فردو زدم فردا تست های زوجو میزنم ریاضی هم تست زدم براش آزمون دادم شیمی هم استاد تا الان چیز جون داری نگفته فعلا مطالب حفظیه گذاشتم اگه مطلب جون دار گفت برم تست اونو هم بزنم یکم با دوستم نشستیم راجب بدبختیامن ناله کردیم اینکه چقد سخته کنکور اینکه سرنوشتمون چیه و الی آخر با مامانم صحبت کردم حرف دلمو زدم بهش باهام کنار اومد و همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح رفتم باشگاه اومدم صبونه خوردم نهار ماکارانی گذاشتم یکساعتی خوابیدم پاشدم نهار خوردم اومدم سرکار هنوزم شیفتم تموم نشده 

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

صبح پاشدم فرم سرکارمو‌ اتو کردم اماده شدیم باهمسر زدیم بیرون یه قهوه وکیک خوردیم منو رسوند سرکارم خودشم رفت سرکارش،،،،

بعدشم اومدم خونه یکم گازو خونه رو تمیز کردم ناهارم از بیرون گرفته بودم خوردم وخوابیدم عصرهم بیدار شدم رفتم دندانپزشکی،سرراهمم رفتم کتابفروشی کتاب خریدم بعدشم رفتم عطر خریدم همسرم کارش تموم شد اومد دنبالم اومدیم خونه وقرمه سبزی بار گذاشتم واسه ناهار فردا این مابین ظرفهاروهم شستم کتابمم خوندم شام همسرمم اماده کردم تااز باشگاه میاد بخوره

به به😍😍😍😍چه مفیدیه نظری بدم؟سعی کن درس روهم تو برنامه روزت جا بدی که شب ها به موقع بخوابی

قربون شما که🤭

دقیقا درسته... ولی امروز واقعا شلوغ بودم، نشد بخونم:)))

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

صبح پاشدم فرم سرکارمو‌ اتو کردم اماده شدیم باهمسر زدیم بیرون یه قهوه وکیک خوردیم منو رسوند سرکارم خو ...

خدایی چقد کار من برا هرکدوم حداقل یه روز زمان نیاز دارم😅😅

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خدایی چقد کار من برا هرکدوم حداقل یه روز زمان نیاز دارم😅😅

نه بابا اینجوریا هم نیست چون تاپیکت رو که دیدم داشتم میگفتم من امروز هیچکاری نکردم چی بنویسم

همینجوری که کم‌کم نوشتم زیاد شد

نه بابا اینجوریا هم نیست چون تاپیکت رو که دیدم داشتم میگفتم من امروز هیچکاری نکردم چی بنویسمهمینجوری ...

خدایی برا من این همه کار هست 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.