2777
2789

راسته میگن هورومون نوسان پیدا میکنه همراه با این هورمونا اخلاق و احساسات هم بالا پایین میشه،آدم مودی میشه.

با یکی خیلی شدید دعوام شد ، دعوا که تموم شد بغضم گرفت رفتم گریه کردم، بعدش آروم شدم. بعدش از این حالتام و این شدت عصبانیتم و گریه هام متعجب بودم که جرقه تو ذهنم زده شد یادم اومد که امروز‌ پریود شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از دعوا و گریه هام با خودم میگفتم چرا من دارم اینجوری رفتار میکنم یهو حالتام عوض میشه که فهمیدم ...

عزیزم کپسول پرومنتا برای این دوره هست من وقتی متوجه میشم که حالتان اینجوریه میخورم و واقعا آرومتر میشم الان دیگه بیشتر حواسم هست کمتر اذیت میشم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یه هفته بقبل موعودت به اطرافیانت اعلام کن که اآی ملت من میخوام پریود بشم بهم گیر ندین.من که واقعا اع ...

اره واقعا باید همینکارو کنم،، قبلنا از یه هفته قبلش اخلاقم عوض میشد.

من دوران pmsهستم تا پریروز داشتم به خودکشی فکر میکردم بچهامم جرات نمیکردن باهام حرف برنن دیروز رفتم یه قرص اعصاب از داروخونه گردفتم خوردم ارومترین ادم روی زمینم با بچهام خیلی مهربونتر شدم

وای اره منم قبلا دقیقا همین بودم روزی که پریود میشدم ارامش میگیرفتم از یه هفته قبل عصبی میشدم ، ولی انگار عوض شدم چون تا یک هفته پیش نرمال بودم امروز که پریود شدم عصبی شدم.

من دوران pmsهستم تا پریروز داشتم به خودکشی فکر میکردم بچهامم جرات نمیکردن باهام حرف برنن دیروز رفتم ...

اینو نخور .کپسول پرومنتا بخور ،مخصوص این دوره هست .آرومتر میکنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒