2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد و بد استایله تا سر پا هست من بدم میاد نگاش کنم

منم. یادمه قسمتا اول همه میگفتن چقدر خوشگله همش به نگار هیت می‌دادن من اصلا درک نمیکردم به چیه این ت.خمی میگفتن خوشگل😂

با همه هم میپلکه هم گروه نگار اینا هم سیاوش

هراز گاهیم میبینه دیگه خیلی داره فشار میاد روش جوگیر میشه پا میشه چرت و پرت تفت میده

با ۳ تا از پرحاشیه ترینا رفت تو رابطه. خیلی عیز مستقیم فقط حذف نشه و شناخته بشه 

وای دقیقا سیاوش خیلیییی چندشه

خودش تو همه چی فضولی میکرد حالا درمورد شاهین طناز چیزی نمیگه

مرتیکه خر

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

من چون با نگار سره جنگ داشت ازش خوشم نمیومدو چون اونا تیم کشی داشت قدرتشون بیشتر بود انگار یه جوری ظ ...

اره ولی اگه یادت باشه هم نگار هم بهار این چند قسمت اخر خوب شدن و گرنه بقیه ی قسمتا فقط لایق هیت خوردن بودت و ماهرخم واقعا طرف حق بود هرجا بد رفتار میگرد باهاش بد بود 

ولی سر الهه و دانیال اگه یادت باشه تنها کسیکه نرفت تو بازی سودا و امیر واسه اذیت کردن الهه ماهرخ بود . حتی واسه نگارم گریه کرد . 

من سر قضیه ی بهار و اینکه خیلی به دکتر میچسبه یکم ازچشمم افتاد ولی بازم بین دخترا من نظزم روی ماهرخ و نگار دوعه

اره ولی اگه یادت باشه هم نگار هم بهار این چند قسمت اخر خوب شدن و گرنه بقیه ی قسمتا فقط لایق هیت خورد ...

من فک کنم از قسمت ۵۰ به بعد دیدیم 

واسه همین نمیدونم اولهاش چجور بوده

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷