2777
2789
عنوان

چرا میگن با افزایش سن خواستگار دختر کم میشه⁉️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 49 پست
نه باروری‌کم‌میشه ولی خب پسرای خوبم سرموقعش ازدواج کردن تموم شده توسن بالاتر آت وآشغالای پسراموندن‌ب ...

یه چیزی میگم بهت اینی که میگی کلیشه ست اتفاقا جنس نجبول و ارزون مشتری زیاد داره پسری که مونده تحصیل و کار کرده زندگی ساخته بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم بهت اینی که میگی کلیشه ست اتفاقا جنس نجبول و ارزون مشتری زیاد داره پسری که مونده تحصیل ...

خب همون دیگه هموناموقع تحصیل یااوایل کارشون ازدواج میکنن 

درسته حالا سن یه عدد ولی خب یه دختر۴۰ساله اصن باکمالات وخانم شغل وهمه چی اوکی اولن اینکه برابچه دارشدن به مشکل میخوره دوم اینکه حتی پسرهمسنشم اگه باشه قطعاچون تحصیلکرده ودارای شرایط هست میره دست میزاره رو ده سال کوچیکتر وخب پسر۳۰ساله وکمترم که تکلیفش مشخصه قطعا حداقل ۵سال کوچیکتر این که پسرامیگن بزرگترمیگیرن واقعابیکارامیگیرن که یکی هم زنشون باشه هم خرجشونوبده

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
خب همون دیگه هموناموقع تحصیل یااوایل کارشون ازدواج میکنن درسته حالا سن یه عدد ولی خب یه دختر۴۰ساله ا ...

نه اینطوری نیست تفکرتو عوض کن اولا که امکان بارداری تا 47 سالگی هست دوما مرد سن بالا اگر عاقل باشه میدونه نهایت اختلاف سنی باید 5 سال باشه در نهایت اینا همه کلیشه ست مرد سن بالای عاقل میدونه انتخاب درست چیه 

نه اینطوری نیست تفکرتو عوض کن اولا که امکان بارداری تا 47 سالگی هست دوما مرد سن بالا اگر عاقل باشه م ...

نه عزیزم من اصلن تفکرم این نیست همیشه موفقیت وشخصیت طرف برام مهمه نه متاهل مجردیش ولی چیزی که دیدم اکثرن اون بوده آدمی که قبلن بچه آورده دیدم بالای چهلم باز حامله بشه ولی کسی که تازه ازدواج کنه توسن بالا بازدارنمیشه آخه پیش دکترزنانم که میرم خیلی این مواردو دیدم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست