2777
2789
عنوان

میگن درس آینده نداره❌ من ثابت کردم داره ✅🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 61 پست
برای دخترا خصوصا اونایی که وضع مالی خانوادش خوب نیست تنها راه پیشرفت همین درس خوندنه کاش منم برمیگشت ...

اره عزیزم منم دوستدارم به بچه های که سنشون کمتر انگیز بدم که درس بخونن

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

کامنتتو دوباره بخون😅منو که دچار تناقض کردشما چون ۱۴۰۰ ای پس فیک نیستیمنم ۱۴۰۰ ایم ولی فیکم😮‍💨

میشه کاربر داریم از آفریقای جنوبی و آلمان و آمریکا حتی من باهاشون صحبت کردم از قدیمی های سایتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنتتو دوباره بخون😅منو که دچار تناقض کردشما چون ۱۴۰۰ ای پس فیک نیستیمنم ۱۴۰۰ ایم ولی فیکم😮‍💨

من با ادم معلوم حالی مثل شما حرفی ندارم 

اره عزیزم منم دوستدارم به بچه های که سنشون کمتر انگیز بدم که درس بخونن

عزیزم از رشته تجربی چ شاخه هاییش برای مهاجرت خوبه ینی مهاجر پذیره

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

میشه کاربر داریم از آفریقای جنوبی و آلمان و آمریکا حتی من باهاشون صحبت کردم از قدیمی های سایتن

ولشکن عزیزم ایشون خودشون مشکل دارن ادم معلوم حالی هستن

سلام عزیزم

پیج اینستاگرامت به نام خودته؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

چی نداره گفتم که سایت مسخره و بی محتوا که نمیدونه با خودش چند چند

اره دقیقا

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

عزیزم از رشته تجربی چ شاخه هاییش برای مهاجرت خوبه ینی مهاجر پذیره

عزیزم درخواست دوستی بده اونجا سرم خلوت شد حتما مفصل بهت توضیح میدم