2777
2789
حالا خانومهشوهرداشت؟؟ نزدیک خونتونه؟؟ باخدامعامله کن امسال برای رضای خدا بده سال دیگه رو به دل بده ب ...

اره بنده خدا شوهر داره .گفت خودمم خیاطی میکنم ک کمک حال شوهرم باشم .تازه اون گفت ۵میلیون ن .۴ونیم .خودم گفتم اشکال نداره عزیزم همون ۴..بنده خدا انقد ذوق کرد

ما هم یع سال خونمونا دادیم دست یه خانواده انقدر هم تو بنگاه عجز ناله کردن ما نداریم ما فلانیم مافقیریم اخرش خیلی رهن اجاره را کم زدیم بعد چن ماه همسایه ها زنگ پشت زنگ ک اینا اصلا مستاجرای خوبی نیستن همش دعوا دارن مرد مشروب میخورده میومده تو کوچه دعوا بعد تازه تعداد بچه هاشا ب ما گفته بود دوتا دلره در صورتی ک ۶ تا بچع داشته یعنی تمیزترین خونع را داغون تحویلمون داد بعد کلی دعوا داد بیداد راه انداخت ک خونت خوب نبود و فلان خدا ازش نگذره من ک راضی نبودم نیستم ب خاطر اینکه انقدر خونما داغون کردن از من میشنوی دلت ب حال کسی نسوزه ک بد جوابتا میدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورکن ایناکه قسم میدن بیشتردارن 

مام اگع‌زبون و روی اینکارارو داشتیم الان جای بهتری مینشستیم یبار یه خونه ای بامااوکی بود بعدداد به کسی که قسمش داد والتماسش کرد درحالی که مابیشتراحتیاج داشتیم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

ماهم خونمونو نصف قیمت منطقه دادیم درحدی که همسایه ها شاکی شدن

ولی من خیلی خوشحالم و حس خوبی دارم. با اینکه خودمون به شدت به پولش نیاز داریم

ناراحت نباش انشالله خدا براتون جبران میکنه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خیلی خوشحال شدم ادمای خوب هنوز پیدا میشن 

خونه ما هم بالاشهره 

اپارتمانی همسایه واحدشو داده 400تومن شش تومن 

بغل دستی ما داده دویست تومن ده تومن 

صابخونه ما زنگ زد گفت هرچی خودتون اضافه میکنید من حرفی ندارم 150قبلا داده بودیم که گفت رهن نمیخوام پنج تومنو کردیم شش و نیم بنده خدا گفت مبارکه 

تا دنیا دنیاست دعای خیرم بدرقه خودشو خونوادش 

عزیزم خونه نوساز رو دادین بهشون بچه دارن خیلی سفارش کن همه جا دقیق تحویل بده بگو حساسیم روی خونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)