2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بيني بعد حدود ده ماه

59 بازدید | 5 پست

كسي هست اين طور باشه؟ ورم داره نوكش بزرگه عكس نميزارم ديگه 😁🥲 و اينكه ميدونم تا يه سال طول ميكشه جا بيفته ولي مال بعضي ميبيني قلمي .. بازم شكر . من نيمه فانتزي مايل به طبيعي عمل كرده بودم . يموقع با ورم كم خوب بود ولي نوكش چند روز ميگذره دوباره گنده و از كنار كشيدست . برا ترميم هم نه پول دارم نه حوصله نه رضايت خانواده😅😅😅فاميل ميبينه ميگه از نشظر من كه هموني و فرقي نكردي😐

الهي شكر كه نفس اينا خوبه حالا.

دماغ من ۵سال گذشت درست نشد دیگه 😆

راس ميگي عزيزم؟ ورم روش موند يعني؟ با خودم ميگه اگه دكترم كوچيك عمل ميكرد شايد الان بزرگ اينجوري نبود. الهي شكر ولي خب كلا فانتزي عروسكي عمل نميكنه انگار. نيمه فانتزي ميكنه ميگه بايد به صورت بياد . ولي برا من اينجوري شده الان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راس ميگي عزيزم؟ ورم روش موند يعني؟ با خودم ميگه اگه دكترم كوچيك عمل ميكرد شايد الان بزرگ اينجوري نبو ...

برا من بیش از حد طبیعی یعنی اصلا انگار عمل نکردم انگار همینطور تو سن بلوغ موندم 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

برا من بیش از حد طبیعی یعنی اصلا انگار عمل نکردم انگار همینطور تو سن بلوغ موندم

از بيني قبليتم بزرگ تر هست؟ مال من ازكنار كه كشيده از رو به روهم قلمبه مقداري هست الان . حتي كورتون هم زده چند بار . اين دفعه برم ببينم چه ميكنه. دكتر تو چي ميگه؟

از بيني قبليتم بزرگ تر هست؟ مال من ازكنار كه كشيده از رو به روهم قلمبه مقداري هست الان . حتي كورتون ...

نه من ۱۸ سالگی عمل کردم همینقدر بود الآنم همینقدیره هیچ فرقی نکرده تنها فرقش اینه که قوزش برداشته شده

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،