2777
2789

خوب امسال رو‌میدی میشینه سال دیگه یا سال های بعد بخوای بلندی کنی یا اجاره بگیری با نفرین کردنت پا میشه یا اصلا پانمیشه 

اگه اینقدر داری من برات مهم نیست بده یا بهش از اول بگو که مثلاً این مدت یک سال بعدش خودم می‌خوام بیام یا مثلاً به برادرم می‌خوام بدم 

یک تحقیقی هم بکن شوهرش رو ببین خودش رو که چجور هستن شر نشه 

خونه ای که رهنش 250هست رو چرا 70گذاستید شما 

وای خدا نکنه آدمای بدی باشن

بخدا انقدر ادمای پستی بودن ک حتی خسارت کابینتا را هم ندادن کابینت ام دی اف را زن روانی ورداشته بود شسته بود  یعنی روزی نبود ک همسایه بهمون زنگ نزنه فقط یه سال اعصاب خوردی داشتیم بعد تازه فهمیدیم یه پسراش مواد فروش بوده دیگه ببین چی بود خونه ای ک من توش نماز میخوندم حواسم ب همه چی بودک حرامی حلال نکنم با همه همسایه ها خوب بودم بی سر صدا  حالا تبدیل شده بود ب خانه مواد فروشا مشروب خورا ودیگه خیلی چیزای دیگه ک اصلا نگم بهتره فقط یه سال بدترین روزای عمر من سپری شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگم ک اجی اینحا همه بالای ۲۵۰بالان با کرایه ..ما خیلی کم گذاشتیم .سمت قرچک

اهان قرچک بازم خوب دادیدانشالله قدردادن باشن دعاتون کنن خیروبرکتش بیادتوزندگیتون 

بخدا انقدر ادمای پستی بودن ک حتی خسارت کابینتا را هم ندادن کابینت ام دی اف را زن روانی ورداشته بود ش ...

عزیزدلم ..ناراحت شدم واقعا .فردا همسرم میره میبینه انشالله ک خوب باشن

بخدا انقدر ادمای پستی بودن ک حتی خسارت کابینتا را هم ندادن کابینت ام دی اف را زن روانی ورداشته بود ش ...

واحدکناری ماهم خونه شورهن واجاره کم دادبخدانابودشدیم ازبس اذیت کردن چقدبه صاحبخونه ش زنگ زدیم شب تاصبح مردمیومدخونشون زنه روانی بوداذیت میکردهیچ جاتمیرفتن همش خونه بودن خدامیدونه چقداذیت کردن تاچندروزپیش باشکایت من صاحبخونه ش بیرونشون کرد

می‌دونم میگم اگه نره چی مستاجر بیاد بشینه پانشه یا کرایه نده حالا اصلا نداشته باشه شما اگه برای ثواب ...

چرا اتفاقا نیاز هم دارم بخدا ...ولی خب نمیدونم سال دیگه میشینه یان

عزیزدلم ..ناراحت شدم واقعا .فردا همسرم میره میبینه انشالله ک خوب باشن

اره خیلی تحقیق  کنید یعنی پولش مهم نیستا این اعصاب خوردی ک براتون درست میشه خیلی بده من چون خونه از خودمون بود و داده بودیم اجاره و بعد از یه مدتی دوباره خودمون میخاستیم بشینیم بیشتر میسوختم میگفتم من خودم اینجا مستاجرم حواسم هست یه وقتی ب کابینتا اسیبی نزنم ب در دیوارا اونوقت این خانواده خونما داغون تحویل دادن یعنی پولشونم اصلا برامون برکت نداشت یعنی انقدر داغم ک هیچ وقت این لطفی ک من در حقشون کردما و جوابشا اینجوری دادن را فراموش نمیکنم