2777
2789

همه اطرافیان میدونن من چند ساله گیاهخوارم و گوشت نمیخورم ولی وقتی میرم خونه بقیه همیشه گوشت دارن و اون‌موقع من مجبور میشم یا گشنه بمونم یا هم یه چیزی از مغازه بخورم که اخرشم دل درد میشم. اگه چیزی با خودم ببرم میگم شاید بدشون بیاد بگن که مکه ما چیزی نداریم که‌اورده با خودش. اگرم نبرم یه وضع دیگه . منکه برای غذا جایی نمیرم ولی شما پذیرایی از مهمان رو همون احترام گذاشتن نمیبینید ؟؟؟

مثلا دیشب رفتیم جایی مجبور شدم یکم برنح خالی و ترشی بخورم که معدم بهم ریخت بدجوری بنظر شما بهترین کار چیه در این مواقع

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله باید مراعات حال شما رو بکنن

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

غذاتو ببری با خودت

ناراحتم شدن مهم نیست

چون از نظر من حتی اگر میزبان باشم

وظیفه منه تو خونه ی من ب شما خوش بگذره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

گوشتخوار شدن و رژیم طبیعی

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ن یعنی چی باید جدا برای یه نفر غذا بپزن😬

من به یه سالاد هم راضیم عزیزم  . ولی خب مهمونیه دیگه هیچی درست نکنی بی احترامی نیست بنظرت؟

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

خب بچه تو شکمت مواد مغذی رو از چی میگیره پس

بچه ندارم تو شکم