2777
2789
عنوان

دو هفته دیگه نی نی خوشگلم به دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 47 پست

به سلامتی💗✨🌹

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌انشالله سلامت باشین هر دوتون زیر سایه همسرت😍 ماشالله ، برای منم دعا کن زود تر بگذره تازه ۱۷ ر ...

عزیزممم چشم روی هم بذاری گذشته

اصلا نمی‌فهمی چطور رسیدی ماه آخر

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

ای جان 😍 😍 قدمش پر خیر و برکت عزیزم انشاالله به سلامتی بغلش کنی 🌹 ❤️ 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

پ وااای وقتی تو بیمارستان بغلش میگیری خدایااااااااا😍😍😍😍😍 حس خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگیه ..خیلی تو بغلش بگیر نی نی ها دوست دارن با پوست مادر ارتباط بگیرن.نوزادها فک میکنن تا چهار ماهگی وجود مادر وجود خودشونه وقتی شیرش میدی تمام لباساتو دربیار و لذتتت ببر.. نی نی من یکسالونیمشه دلم تنگه برای روزای اولش

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

به سلامتی.. نی نی من بزودی میره تو نه ماه..انگار همین دیروز بود..

اره واقعا زمان خیلی زود میگذره

خدا حفظش کنه 

همشون حسای طبیعی هستنکه هر مادر بارداری دچارش میشهب سلامتی دراغوشش بگیری و زایمان راحتی داشته باشی

ممنونم😘