2777
2789

خیلی حس عجیبی دارم، استرس، ترس، خوشحالی، غم، هیجان و کلی حس دیگه که نمیشه وصف کرد همه با هم قاطی شدن🥹🥹

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جان

امیدوارم سالم و تندرست بدنیا بیاد و همراه خودش کلی خیر و برکت براتون بیاره

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

خداروشکر به سلامتی برام دعا میکنی همه چیز حل بشه

انشالله عزیزم♥️

عزیزم‌انشالله سلامت باشین هر دوتون زیر سایه همسرت😍 ماشالله ، برای منم دعا کن زود تر بگذره تازه ۱۷ روز دیگه ۴ ماهم تکمیل میشه😍 خیلی دوست دارم روزی برسه دنیا بیاد ببینم شوهرم بغل گرفته خودم بغل کنم😍

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدمش مبارک اسمشو چی میذاری

ممنون. هنوز قطعی نشده😁 شاید کارن

همشون حسای طبیعی هستن

که هر مادر بارداری دچارش میشه

ب سلامتی دراغوشش بگیری و زایمان راحتی داشته باشی

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
ای جانامیدوارم سالم و تندرست بدنیا بیاد و همراه خودش کلی خیر و برکت براتون بیاره

ممنونم عزیزم 😘😘