2777
2789
عنوان

عمل رفلاکس معده

48 بازدید | 5 پست

بچه ها اگه این عمل انجام دادین بگین 

من صبری برام نمونده سوزش معده دارم نفخ شدید دارم قاروقور شکم دارم هیچ مهمونی نمیتونم بشینم چون صدای قاروقور سرمعدم حس خیلی بدی به من میده 

و جووونم هنوز و دلم میخواد برم تو محیط های اجتماعی که نمیتونم میخوام خودم بکشم اونقدر که به مغزم فشار آوردم بخاطر این موضوع هر کاری بگین هم کردم خوب نشدم میخوام برم عمل ولی نمیدونم چی میشه اونقدر حرص میخورم و نگران میشم از قبل تو محیط های اجتماعی که دو ساعت میرم مهمونی ده ساعت سردرد شدید میگیرم

خدایا دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازروده ات هم هس.منم رفلاکس دارم😭مشکل بلع ویبوست

نه رودم هیچ مشکلی نداره از وقتی که سر دلم اینطوری شده اینجوریم اصلا غذا تو معده نمیمونه الان چیزی میخورم نیم ساعت بعد باید برم دستشویی چون سر دلم باز اصلا دارم دیوونه میشم زندگی نذاشته برام چند سال بیرون چیزی نمی‌خورم که اگه بخورم باید برم دستشویی چون معدم نمیتونه غذارو نگهداره 

میدونم از معدم کاملا از معدمه 

خدایا دوست دارم